F FlairesTM 80+ Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 8 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Anıl Özalan Bugün, 09:41 #1 Ekran kartım yamuk mu duruyor yoksa tamamen perspektif mi?
taylansimdi 80+ Silver Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 2,827 En İyi Cevap 1 Bugün, 09:43 #2 FlairesTM yazmış: Ekran kartım yamuk mu duruyor yoksa tamamen perspektif mi? Devamı için tıklayın... Fotoğraf gelmedi kontrol eder misiniz
FlairesTM yazmış: Ekran kartım yamuk mu duruyor yoksa tamamen perspektif mi? Devamı için tıklayın... Fotoğraf gelmedi kontrol eder misiniz
hedef gösteriliyorum 80+ Katılım 25 Kasım 2024 Mesajlar 138 Dahası Reaksiyon skoru 35 İsim hedef gösteriliyorum Bugün, 09:52 #3 kartın büyükse zamanla sarkma yapabilir, desteklemekte fayda var. ister evinde kendin yap veya baska bir şey bul destekle, istersen de internetten ayarlı ekran kartı tutucu al.
kartın büyükse zamanla sarkma yapabilir, desteklemekte fayda var. ister evinde kendin yap veya baska bir şey bul destekle, istersen de internetten ayarlı ekran kartı tutucu al.
ege1881 80+ Bronze Katılım 28 Eylül 2024 Mesajlar 1,176 Dahası Reaksiyon skoru 410 İsim Ege Bugün, 09:53 #4 FlairesTM yazmış: Ekran kartım yamuk mu duruyor yoksa tamamen perspektif mi? Devamı için tıklayın... Fotoğraf atsana yamuk durması iyi değil
FlairesTM yazmış: Ekran kartım yamuk mu duruyor yoksa tamamen perspektif mi? Devamı için tıklayın... Fotoğraf atsana yamuk durması iyi değil