Neler Yeni

Ekran kartım yandı mı

smash23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
berke duha bahadır
Merhabalar eski ekran kartım zotac 1650oc idi. ben onun fan bloğunu falan sökmüştüm yaylı vida olduğu için geri takarken zorluk yaşadım ve tam oturmuyordu fan blogu ile kart arasında boşluk oluyordu yani kasaya güç verince açılıp gidiyordu bunu sürekli yapınca kart yandı şimdi yeni ekran kartı aldım acaba onunda yanma ihtimali varmı psu da sorun olmuş olabilir mi?

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
işlemci apu mu ekrana görüntü alabiliyor musun psuda ses yada yanık gibi koku varmı bu konularda sıkıntı yoksa ama için rahat değilse psu değiş yada içini açıp foto at elektrikçi yada anlayan varsa geri dönüş yapar şu haliyle kimse net bişe diyemez

smash23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
berke duha bahadır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
işlemci apu mu ekrana görüntü alabiliyor musun psuda ses yada yanık gibi koku varmı bu konularda sıkıntı yoksa ama için rahat değilse psu değiş yada içini açıp foto at elektrikçi yada anlayan varsa geri dönüş yapar şu haliyle kimse net bişe diyemez
ekran kartını şuan takmadım hocam 5 5600 var takınca pc çalışıyor ama apu olmadığı için görüntü almıyorum çalışırken yanık kokusu falan ses duymuyor

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Görkem çetinkaya
ekran kartını şuan takmadım hocam 5 5600 var takınca pc çalışıyor ama apu olmadığı için görüntü almıyorum çalışırken yanık kokusu falan ses duymuyor
Apu olmadigi icin goruntu alamiyorum?

smash23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
berke duha bahadır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Apu olmadigi icin goruntu alamiyorum?
hocam işlemci için dedim ekran kartını takmadım sadece işlemci takılı görüntü almıyorum doğal olarak ama sistemde ses veya yanık kokusu yok onu kastetmeye çalıştım

Top Bottom