Neler Yeni

Ekran kartım yandı mı

smash23

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhabalar eski ekran kartım zotac 1650oc idi. ben onun fan bloğunu falan sökmüştüm yaylı vida olduğu için geri takarken zorluk yaşadım ve tam oturmuyordu fan blogu ile kart arasında boşluk oluyordu yani kasaya güç verince açılıp gidiyordu bunu sürekli yapınca kart yandı şimdi yeni ekran kartı aldım acaba onunda yanma ihtimali varmı psu da sorun olmuş olabilir mi?

işlemci apu mu ekrana görüntü alabiliyor musun psuda ses yada yanık gibi koku varmı bu konularda sıkıntı yoksa ama için rahat değilse psu değiş yada içini açıp foto at elektrikçi yada anlayan varsa geri dönüş yapar şu haliyle kimse net bişe diyemez

işlemci apu mu ekrana görüntü alabiliyor musun psuda ses yada yanık gibi koku varmı bu konularda sıkıntı yoksa ama için rahat değilse psu değiş yada içini açıp foto at elektrikçi yada anlayan varsa geri dönüş yapar şu haliyle kimse net bişe diyemez
ekran kartını şuan takmadım hocam 5 5600 var takınca pc çalışıyor ama apu olmadığı için görüntü almıyorum çalışırken yanık kokusu falan ses duymuyor

Hdmi kablosunu anakart kısmına bağladınız mı o işlemcinin dahili grafik birimi var diye hatırlıyorum

Geri