thErenSK 80+ Gold Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 7,069 En İyi Cevap 2 20 Ocak 2021 #14 Ethem Cankurt yazmış: 20.12.1 Mesaj otomatik birleştirildi: 20 Ocak 2021 reis 5600 xt var Devamı için tıklayın... ya benim kart ısınmıyor pek ama bellekler ısınıyor bir tık
Ethem Cankurt yazmış: 20.12.1 Mesaj otomatik birleştirildi: 20 Ocak 2021 reis 5600 xt var Devamı için tıklayın... ya benim kart ısınmıyor pek ama bellekler ısınıyor bir tık
Ethem Cankurt 80+ Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 412 Dahası Reaksiyon skoru 202 İsim Ethem Cankurt 20 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 kaanthe111 yazmış: hocam korkamana gerek yok bende de 1650 var PUBG yüksek ayarlarda 53 55 derce oluyor yani ekran kartının soğutmasıyla alaklı bişi o çok iyi bi değer Devamı için tıklayın... bu son sürümü yüklemeden önce pubg lite aynı ultra ayarda hem daha az fps alıyordum ve 75 derece görüyordu. Mesaj otomatik birleştirildi: 20 Ocak 2021 6n_adam yazmış: ya benim kart ısınmıyor pek ama bellekler ısınıyor bir tık Devamı için tıklayın... anakart sürümünü güncelleyebilirsin
kaanthe111 yazmış: hocam korkamana gerek yok bende de 1650 var PUBG yüksek ayarlarda 53 55 derce oluyor yani ekran kartının soğutmasıyla alaklı bişi o çok iyi bi değer Devamı için tıklayın... bu son sürümü yüklemeden önce pubg lite aynı ultra ayarda hem daha az fps alıyordum ve 75 derece görüyordu. Mesaj otomatik birleştirildi: 20 Ocak 2021 6n_adam yazmış: ya benim kart ısınmıyor pek ama bellekler ısınıyor bir tık Devamı için tıklayın... anakart sürümünü güncelleyebilirsin
K kaanthe111 80+ Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 467 Dahası Reaksiyon skoru 61 İsim kaanhte 20 Ocak 2021 #16 Ethem Cankurt yazmış: bu son sürümü yüklemeden önce PUBG lite aynı ultra ayarda hem daha az fps alıyordum ve 75 derece görüyordu. Mesaj otomatik birleştirildi: 20 Ocak 2021 anakart sürümünü güncelleyebilirsin Devamı için tıklayın... biosu bilmiyorsan hiç girme güncelemek için ama asus sa ana kartın online den direk otmatik biosa girip kendi yükler en son sürümü zaten az biostan anlıyorsan çözersin işin mantığını
Ethem Cankurt yazmış: bu son sürümü yüklemeden önce PUBG lite aynı ultra ayarda hem daha az fps alıyordum ve 75 derece görüyordu. Mesaj otomatik birleştirildi: 20 Ocak 2021 anakart sürümünü güncelleyebilirsin Devamı için tıklayın... biosu bilmiyorsan hiç girme güncelemek için ama asus sa ana kartın online den direk otmatik biosa girip kendi yükler en son sürümü zaten az biostan anlıyorsan çözersin işin mantığını
thErenSK 80+ Gold Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 7,069 En İyi Cevap 2 20 Ocak 2021 #17 Ethem Cankurt yazmış: bu son sürümü yüklemeden önce PUBG lite aynı ultra ayarda hem daha az fps alıyordum ve 75 derece görüyordu. Mesaj otomatik birleştirildi: 20 Ocak 2021 anakart sürümünü güncelleyebilirsin Devamı için tıklayın... anakart sürümüyle alakası olduğunu düşünmüyorum bellekler derken ekran kartı belleklerini kastetmiştim yani VRAM'leri
Ethem Cankurt yazmış: bu son sürümü yüklemeden önce PUBG lite aynı ultra ayarda hem daha az fps alıyordum ve 75 derece görüyordu. Mesaj otomatik birleştirildi: 20 Ocak 2021 anakart sürümünü güncelleyebilirsin Devamı için tıklayın... anakart sürümüyle alakası olduğunu düşünmüyorum bellekler derken ekran kartı belleklerini kastetmiştim yani VRAM'leri