unkn4wn
80+
- Reaksiyon skoru
- 37
++AZ ÖNCE VİDEO İZLERKEN EKRANIM BİRDEN BU HALE GELDİ KAPATIP AÇTIM HALA AYNI SORUN NE NEDEN BÖYLE OLDU NASIL DÜZELİR YARDIM EDER MİSİNİZ . EKRAN KARTI RX6600 MONİTÖR MSİ 2K 180HZ
Alıntıyı görüntüle
+AZ ÖNCE VİDEO İZLERKEN EKRANIM BİRDEN BU HALE GELDİ KAPATIP AÇTIM HALA AYNI SORUN NE NEDEN BÖYLE OLDU NASIL DÜZELİR YARDIM EDER MİSİNİZ . EKRAN KARTI RX6600 MONİTÖR MSİ 2K 180HZ
Alıntıyı görüntüle
+AZ ÖNCE VİDEO İZLERKEN EKRANIM BİRDEN BU HALE GELDİ KAPATIP AÇTIM HALA AYNI SORUN NE NEDEN BÖYLE OLDU NASIL DÜZELİR YARDIM EDER MİSİNİZ . EKRAN KARTI RX6600 MONİTÖR MSİ 2K 180HZ
Alıntıyı görüntüle
amd leri pek bilmiyorum ama nvdia da uygulama üzerinden eski güncelleştirmeyi yükleyip yenisini sonra tekrardan atabiliyorsun, amd nin driverleri hakkında pek bilgim yok videolar üzerinden destek alabilirsinçözümün bu olduğuna emin misin ve nasıl yapıcam dediğini anlatabilir misin
başka monitörüm yok . sorun monitörde ise ne yapmalıyım erkandan kartında ise ne yapmalıyım söylerseniz ikisini birden denerimBaşka monitor varsa onu deneyebilirsin. Sorun ekran kartı mı yoksa monitor mu . Belli olur
Windows 11 in son güncellemesini dün akşam yapmıştım onunla ilgisi olabilir mi??amd leri pek bilmiyorum ama nvdia da uygulama üzerinden eski güncelleştirmeyi yükleyip yenisini sonra tekrardan atabiliyorsun, amd nin driverleri hakkında pek bilgim yok videolar üzerinden destek alabilirsin
Sorun monitor de ise cevap belli . Garantiye gidecek. Ekran kartinda ise sürücülerin de sıkıntı olabilir . Onu da silip tekrar yüklenir .başka monitörüm yok . sorun monitörde ise ne yapmalıyım erkandan kartında ise ne yapmalıyım söylerseniz ikisini birden denerim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Windows 11 in son güncellemesini dün akşam yapmıştım onunla ilgisi olabilir mi??
televizyona bağla pc yibaşka monitörüm yok . sorun monitörde ise ne yapmalıyım erkandan kartında ise ne yapmalıyım söylerseniz ikisini birden denerim
Kanka şaka mı yapıyorsun adam demiş ya? Bilgisayarı ya başka monitöre yada televizyona bağla.sorunun monitörde mi kartta mı olduğunu nasıl anlayabilirim
televizyon yada herhangi bir monitör yok bulunduğum yerde . ekrandaki çizgiler yer değiştirmiyor ve bütün ekranda var bu sorunu anlamamız için yeterli bir şey mi?Kanka şaka mı yapıyorsun adam demiş ya? Bilgisayarı ya başka monitöre yada televizyona bağla.
ozaman tek çare ddu ile silip tekrar yüklemek. Yt'de videosu vardır. izleyerek yapabilirsin.televizyon yada herhangi bir monitör yok bulunduğum yerde . ekrandaki çizgiler yer değiştirmiyor ve bütün ekranda var bu sorunu anlamamız için yeterli bir şey mi?