Yardım Ekran Kartımda Güvenlik Etiketi Yok

mesela ben palit 5060ti alcam onda güvenlik etiketleri varmıdır?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

galax markasıda koymuyormuş etiketleri

bit arttırılmasa çok düzgün şekilde vidaları açıp sonra geri sıksalar anlaşılmayacak heralde
Onda %100 vardır

Gigabyte da koymuyor :D Markayla ne alakası var bunun.
Benim 4060 a koymuş

innoyu palitten daha iyi yapan nedir? ben palit köklü marka diye biliyorum innoyu ben daha yeni duydum 5060ti almak için araştırırken hemde o 2 fanlı. diğer markalarıda 3 k fazla verip alasaya 26 27k civarına 5070 alınır ama benden o kada çıkmaz

mehmet hocam sen daha iyi bilirsin bu etiket olayını. etiket olmayan kartlarda nasıl anlaşılıyor açılıp açılmadığı sonuçta birisi sıfır kart alsa etiketi olmayan bunu garantiye yollasa nasıl anlayacaklar
İşi bilen biri açarsa anlayamazlar :D Kasabın biri açtıysa elbet vidaları aşındırır öyle anlarlar. Aslında vidalara mavi bir yapıştırıcı sürüyorlar ilk açılışta bazen TIK diye vida bi anda açılıyor yapışık olduğu için öyle de anlaşılabilir ama çoğu kartta yok o yapıştırıcı :D

İşi bilen biri açarsa anlayamazlar :D Kasabın biri açtıysa elbet vidaları aşındırır öyle anlarlar. Aslında vidalara mavi bir yapıştırıcı sürüyorlar ilk açılışta bazen TIK diye vida bi anda açılıyor yapışık olduğu için öyle de anlaşılabilir ama çoğu kartta yok o yapıştırıcı :D
firmalar kendi aleyhine bir durum yapmış oluyor o zaman etiket koymayarak doğrumudur? bunu garanti haricinde 2. elde alacak adamlar içinde aynı durum

firmalar kendi aleyhine bir durum yapmış oluyor o zaman etiket koymayarak doğrumudur? bunu garanti haricinde 2. elde alacak adamlar içinde aynı durum
Gigabyte yeni yeni koymaya başlamış, 2000, 3000 serisinde yoktu en son :D

İşte bu yüzden msi asus gigabyte gibi markalardarı alın diye bas bas bağırıyoruz. Diğer markalar kötü mü hayır ama açılıp açılmadığını anlayamıyorsun bu da dolandırıcıların işini kolaylaştırıyor. Fabirka böyle üretiyor numarası ile kaç kişi dolandırıldı
açılsa da yeniden etiket koyulabiliyor o zaman nasıl anlayacaksın?

İşte bu yüzden msi asus gigabyte gibi markalardarı alın diye bas bas bağırıyoruz. Diğer markalar kötü mü hayır ama açılıp açılmadığını anlayamıyorsun bu da dolandırıcıların işini kolaylaştırıyor. Fabirka böyle üretiyor numarası ile kaç kişi dolandırıldı
Etiket sadece Zotac mi koymuyor sanıyorsun ?

Aynen öyle bı kaç markada daha görmüştüm ben etiket yok diye dandik mi yapıyor bu onu ağzı olan konuşuyor .d
2. elde ben bu kartı satıcam nasıl ispatlayacam alan kişiye içi açılmadığını

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,258
Üyeler
183,085
Son üye
alpk.
Geri