Senin acemiliğine güvenmiyorum yoksa sök başka PSU dan aç kendi PSU nu siyah kabloları ortak çıkışa sarı kabloları 12v çıkışına lehimle. Ben kendim mosfet kapasitör diyot değiştirerek 250 watt PSU ları 800 watt yapıyorum yapacağın iş basit fakat şase yaptırırsan bir kaç kez kendini korumaya aldıktan sonra voltaj kontrolcü entegre yanabiliyor. Yeni PSU alamam diyorsun kaş yaparken göz çıkarmamak gerek.bende almak yerine başka eski psu dan söküp kendim dönüştürücü yapmayı düşünüyordum
TKCN
yanar falan diyor olmaz mı öyle
Güç kaynağın 12v kanalından gerekli gücü sağlıyor ise bir sıkıntı olmaz. Ben 1 haftalığına sıfır sistemimde R9 380 kullanmıştım 6pin PSU 6pin molex şeklinde kullanmıştım. Zaten molex sata ve ekran kartına giden kablolar 12v üzerinden geliyor, sadece uçları farklı diye düşünebilirsin.Ekran kartımın 6 pinlik güç girişi var Power 550w olmasına rağmen 6 pinlik pci exprress kablosu yok dönüştürücü falan olur mu birinde gördüm direk ekran kartının artı ile eksi sine lehimle kablo bağlayıp molex (fan kabloları) na takmış başka powerlerden söküp kendime dönüştürücü yapabilir miyim ya da ne yapmam gerekiyor
Molex oluyorsa aklımdaki diğer soru internette 2 çeşit dönüştürücü var
2molexi 6 pine dönüştüren
1molexi 6 pine dönüştüren hangisini almalıyım