Neler Yeni

Yardım Ekran kartımı 6 ay önceki fiyattan iade etmeye hakları var mı?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

oguzzilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuz
Ekran kartımın(Sapphire RX 5500XT 4GB) driverini yüklediğim anda pc kapanıyordu, garantiye gönderdim.

Garantiye gönderdiğim Arena Bilgisayar hakkında sikayetvar.com'da onarım yerine aldığımız fiyattan iade ettiklerini okudum. Ben bu kartı aralık ayında 1780₺'ye aldım, ve bugün en ucuz 5200₺.

Şu anda hala garantide, umarım onarımı mümkündür. Eğer onarım değil de iade çıkarsa ne yapmalıyım? Hak iddia edebilir miyim? veya arızalı kartı geri alsam tamir ettirme olasılığım var mı?

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Yasin
Onarım yaparken iade edeceklerse durumu anlat ben bu fiyattan aldım şuan fiyatı bu alamam de değişim veya tamir yapın diye zorla belki işe yarar. Yaramazsa da yapacak bir şey yok faturaya göre fiyatı iade ederler. Ona bakarsan kartı 2binden alsaydın zamanla ucuzasaydı misal 500tlye düştü sana 2bin vereceklerdi yine :)

TALHA MURAT

80+ Silver
1780 TL'ye aldığın ürünün 5500 TL gibi bir fiyata iade edilmesini beklemek komiklikten başka bir şey değil, adamlar ekran kartlarının fiyatlarını isteğe göre değiştiriyor. Malum Ethereum'dan dolayı bu kadar talep arttı (stoklar azaldı vs.), adam gidip aynı fiyata satamaz ki. Eğer tamir edilmezse aldığın fiyat ne ise o fiyata iade edilir.
Adamları iflas ettirmeye çalışıyor allah akıl fikir versin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abileri lütfen salın kardeşimizi uğraşmayın baksanıa mesajından belli zaten ne olduğu.

oguzzilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuz
1780 TL'ye aldığın ürünün 5500 TL gibi bir fiyata iade edilmesini beklemek komiklikten başka bir şey değil, adamlar ekran kartlarının fiyatlarını isteğe göre değiştiriyor. Malum Ethereum'dan dolayı bu kadar talep arttı (stoklar azaldı vs.), adam gidip aynı fiyata satamaz ki. Eğer tamir edilmezse aldığın fiyat ne ise o fiyata iade edilir.
Ben para beklentisinde değilim hocam, bu konuda yapabileceğim bir şey var mi diye soruyorum.

_HKN_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Hakan

-Yec

80+ Bronze

Abileri lütfen salın kardeşimizi uğraşmayın baksanıa mesajından belli zaten ne olduğu.
Empati yapın diye kendi yazmış, kendisi empati yapamıyor. Kendisinin bir firması olsa, 1780 TL'ye sattığı ürünü 5500 TL'den iade eder mi? Empatinin tanımını bilmiyor sanırım.

oguzzilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuz
Onarım yaparken iade edeceklerse durumu anlat ben bu fiyattan aldım şuan fiyatı bu alamam de değişim veya tamir yapın diye zorla belki işe yarar. Yaramazsa da yapacak bir şey yok faturaya göre fiyatı iade ederler. Ona bakarsan kartı 2binden alsaydın zamanla ucuzasaydı misal 500tlye düştü sana 2bin vereceklerdi yine :)
Haklisiniz o zaman başka bir kart alabileceğim için mutlaka mutlu olurdum :) Dediğiniz gibi yapmayi denerim. Ellerindeki başka modelle de değişme hakkim var sanirim, üste para ödeyerek.

TALHA MURAT

80+ Silver
Haklisiniz o zaman başka bir kart alabileceğim için mutlaka mutlu olurdum :) Dediğiniz gibi yapmayi denerim. Ellerindeki başka modelle de değişme hakkim var sanirim, üste para ödeyerek.
Kardeşim böylede yapabilirsin mesela firmalar madur olma diye atıyorum gtx1660 süpere 2000tl fiyat çekiyor karşılığında . Dene bi.

oguzzilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuz

Circlejerkinize devam edin. Egonuzu iyice tatmin edin küçük kardeşlerim :D

Kardeşim böylede yapabilirsin mesela firmalar madur olma diye atıyorum gtx1660 süpere 2000tl fiyat çekiyor karşılığında . Dene bi.
Hocam başlığı salar mısınız artik? Köstek olmayin artik, anlamadim derdiniz nedir.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Hayır direkt aynı ürünle değişimini talep etsen gene anlarımda kimse gidip almadığı parayı vermez. Adamların da hakkına girmiş olursun, he ama sen ürün değişimi için vs. talepte bulun ya da dava aç sana kalmış ama dediğim gibi fiyat konusunda senin haksızlığın var.

TALHA MURAT

80+ Silver
Circlejerkinize devam edin. Egonuzu iyice tatmin edin küçük kardeşlerim :D

Hocam başlığı salar mısınız artik? Köstek olmayin artik, anlamadim derdiniz nedir.
Tamam circlejerkime devam ederim .
Sana yardımcı oluyorum mağdur olma diye yaptığına bak .

oguzzilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuz
Hayır direkt aynı ürünle değişimini talep etsen gene anlarımda kimse gidip almadığı parayı vermez. Adamların da hakkına girmiş olursun, he ama sen ürün değişimi için vs. talepte bulun ya da dava aç sana kalmış ama dediğim gibi fiyat konusunda senin haksızlığın var.
İade yapilirsa mağdurluğumu anlamaniz için fiyat bilgilerini verdim. Herhangi bir cikarciligim söz konusu değil. Bu mağdurluğumu giderecek hakkim var mi diye soru sordum ancak muazzam bir nefret akimi başladı üzerime.

Tamam circlejerkime devam ederim .
Sana yardımcı oluyorum mağdur olma diye yaptığına bak .
Bana ************* veya beyinsiz diyerek yardimci olmuyorsun.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
İade yapilirsa mağdurluğumu anlamaniz için fiyat bilgilerini verdim. Herhangi bir cikarciligim söz konusu değil. Bu mağdurluğumu giderecek hakkim var mi diye soru sordum ancak muazzam bir nefret akimi başladı üzerime.

Bana ************* veya beyinsiz diyerek yardimci olmuyorsun.
Fiyat konusunda senin lehine bir karar çıkmaz çok yüksek ihtimalle ama değişim için talepte bulunursan ya da dava açarsan o olabilir işte.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom