Neler Yeni

Ekran kartımı nasıl soğuturum?

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
431
İsim
Ahmet Aytekin
Arkadaşlar linkteki ekran kartını kullanmaktayım. Yük altındayken en fazla 75-80 dereceleri görüyorum. Normalde 40 derecelerde geziyor. Kasa içi hava akışı ve soğutma 10 üzerinden 7 diyebilirim. Sizce bu sıcaklık değerleri fazla mı yoksa normal mi? Oda sıcaklığı 28 derecelerde bu değerleri alıyorum. Klima felan yok odamda. Önerileriniz nelerdir? Teşekkürler.

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
dostum kasa olarak ne kulaniyorsun ?
Gpu derece biraz veya baya yüksek.
gerci 5700 ve xt versionlar Thermal yüksekliki beli
bunu firmalar bile diyor.

BirDexter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Barış Can Altunoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve Donanım
Instagram
[email protected]
Arkadaşlar linkteki ekran kartını kullanmaktayım. Yük altındayken en fazla 75-80 dereceleri görüyorum. Normalde 40 derecelerde geziyor. Kasa içi hava akışı ve soğutma 10 üzerinden 7 diyebilirim. Sizce bu sıcaklık değerleri fazla mı yoksa normal mi? Oda sıcaklığı 28 derecelerde bu değerleri alıyorum. Klima felan yok odamda. Önerileriniz nelerdir? Teşekkürler.

Sapphire nitro+ 5700xt'm var, boşta 45 50 takılıyo, yükte max 77 gördüm. Normal bu değerler sogumasina gerek yok bro. 85 olursa kork sadece

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
431
İsim
Ahmet Aytekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasa olarak bu kasayı kullanıyorum. Ayrıca kasanın üstteki fanı çok verimli şekilde çalışıp soğuturken alttaki fanı ona göre yüzde 50 daha az soğutuyor. Bu neyle alakalı olabilir?

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Kasa olarak bu kasayı kullanıyorum. Ayrıca kasanın üstteki fanı çok verimli şekilde çalışıp soğuturken alttaki fanı ona göre yüzde 50 daha az soğutuyor. Bu neyle alakalı olabilir?

okey, mesh case ....güzel.

ilginc niye sende öyle yükseklerdeyse.
peki gpu icinde toz moz varmi ?
varsa temizle.
bios günceleme geldi mi gpu ?
amd 5700 baya bi bios updateler geldi.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26

MECH ısı sorunlu bir model o yüzden değerlerin böyle 80'i buluyor, memory kısımları ise 90'ı bile görüyor.

Top Bottom