Kanka dikkat et PCI express soketini kirma bizim bir ark kırdı öyle elinde kaldıAna kart model h55mxv sabitleme vidasını söktüm
Pcı express Yuva klidini parmağınızla açın sonra vida tutmuyorsa kaldırın gelicektir.Ana kart model h55mxv sabitleme vidasını söktüm
Bu anakarttaki pini öne mi geriye mi çekicem bilgin var mıKasanızı yan yatırın yoksa çıkarmakta zorlanırsınız sabitleme vidasında söktüyseniz yavaş ve ekran kartına çok bastırmadan çekeceksiniz hepsi bu.
Geriye çekmeniz lazım fotoğraf atabilirseniz çok iyi olur.Bu anakarttaki pini öne mi geriye mi çekicem bilgin var mı
Bu dandik anakartında küçük sarı bişey var ve açınca da gelmiyorEkran kartının anakart ile birleştiği bir bölüm var.(Pci Express X16 yuvası)
Onun sağ tarafında bir kilit var onu açtıktan sonra ekran kartını rahatça kendine çekerek çıkartabilirsin.
Kare içerisindeki yerde şu bahsettiğim kilit var.
Alıntıyı görüntüle
Biraz zorlamanız gerekebilir aman dikkat edin (sorumluluk almıyorum)Bu dandik anakartında küçük sarı bişey var ve açınca da gelmiyor
Geriye doğru çekmeniz gerekir çekmeye devam ederken kartı çıkartmaya çalışın.Şu görülen küçük beyaz pin