Kutu üzerinde şeması olması lazım baktın mıArkadaslar biriniz yardim etseniz şu psu ya ekran kartı için kablo taksam . Nereye takacagimi bilmiyorum
Yok kral da semada ne yazcak pcle miKutu üzerinde şeması olması lazım baktın mı
yanlış bilmiyorsam pcı-e takıxajArkadaslar biriniz yardim etseniz şu psu ya ekran kartı için kablo taksam . Nereye takacagimi bilmiyorum
Bilgisayarcı 12 pin kablo vsr 6 ustte 6 altta onu 12 v ye takmis bunu ekran karti icin yapti sanirim bilgisi olan varmiyanlış bilmiyorsam pcı-e takıxaj
pci-e takın ekran kartı yuvası kaç pinArkadaslar biriniz yardim etseniz şu psu ya ekran kartı için kablo taksam . Nereye takacagimi bilmiyorum
Hocam 2 tane 8 takmam gerekiyor değil mi 6+2 ler ekran karti icin 8 tarafi psu icinpci-e takın
pcie kısmına gpu kablosunu takın 6+2 kısmıda ekran kartına takınHocam 2 tane 8 takmam gerekiyor değil mi 6+2 ler ekran karti icin 8 tarafi psu icin
Ekran kartının olduğu yeri atar mısınYok kral da semada ne yazcak pcle mi
AynenHocam 2 tane 8 takmam gerekiyor değil mi 6+2 ler ekran karti icin 8 tarafi psu icin
Tek kablo mu hocam peki psu ya çünkü tek kabloda 2 tNe 6+2 varmispcie kısmına gpu kablosunu takın 6+2 kısmıda ekran kartına takın
Ekran kartinin soketini miEkran kartının olduğu yeri atar mısın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen
11858 nedir ? Birde bilgin varsa tek bir 8 pin psu ya taktim o kablodan 2 tane 6+2 cikiyor bu 2 sini mi takacagimGenellikle 6-pin veya 8-pin girişler gereklidir PSU kablosunun son ucundan gelen kabloları ekran kartının giriş noktalarına sıkıca bağla ama yapamazsan istersen 11858 hattını ara ordan hemen destek verirler.
Ama ekran kartın yeni bir girişe sahipse farklı bir kablosu varpcie kısmına gpu kablosunu takın 6+2 kısmıda ekran kartına takın
evet ekran kartının giriş kısmını paylaşır mısknEkran kartinin soketini mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
11858 nedir ? Birde bilgin varsa tek bir 8 pin psu ya taktim o kablodan 2 tane 6+2 cikiyor bu 2 sini mi takacagim