Neler Yeni

Ekran kartımı yenisiyle değiştirebilir miyim?

destrox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
destrox
10 Haziran 2023 de 2 yıl garantili ekran kartı aldım. Fakat 10 Hazirandan beri yaşadığım bir sıkıntı var, sorunun ilk powerdan olduğunu düşünüp yeni power aldım fakat sorunum çözülmedi oyun oynarken ekran kapanıyor ve ekran kartının fanları son hız dönmeye başlıyor. Başta sorunun ekran kartında olduğuna inanmadığım için farklı yollar denedim ama şu an ekran kartı dışında hiçbir şeyde sorun gözükmüyor. Anakartta olduğunu düşündüm ama alakası yok anakart arızası daha büyük sorunlara yol açardı, en olası powerdı onu da değiştirdim ve çözülmedi. Ekran kartını yenisiyle değiştirmek istiyorum, değiştirebilir miyim? Garanti buna izin verir mi? Alalı neredeyse 1 ay oluyor.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,558
İsim
Yusuf
ekran kartı amd serisi anlaşılan marka model belirtmemişsiniz.

jeff123can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Anonim
sorun karttaysa tabii ki değiştirecekler.

destrox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
destrox
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekran kartı amd serisi anlaşılan marka model belirtmemişsiniz.
Değişim yapılır mı yapılmaz mı diye sordum markayla ilgili bir durum yok ki :D Ayrıca evet rx 6600 fakat bu sorun Amd ekran kartı olmasından kaynaklı değil. Bayağı araştırdım Gtx 1660'la hatta Rtx 2060'la bile yaşayan insanlar var.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,558
İsim
Yusuf
Değişim yapılır mı yapılmaz mı diye sordum markayla ilgili bir durum yok ki :D Ayrıca evet rx 6600 fakat bu sorun Amd ekran kartı olmasından kaynaklı değil. Bayağı araştırdım Gtx 1660'la hatta Rtx 2060'la bile yaşayan insanlar var.
alakası bile yok marka sadece cihazı kavramak için çünkü tarif ettiğinizden zaten amd RX kart olduğu belli oluyor. yaşadığın hata amd'de klasikleşen watmann veya sürücü hatası. DDU cleaner ile kalıntısız silinip forumda rx 6600 için ideal sürücü tavsiyesi alsanız ve deneseniz büyük ihtimal çözülecektir. çünkü forumun %50si rx 6000serisi kullanıyor ve bu behsettiğiniz hatanın birebirini yaşıyor çözüm oranıda çok yüksek iade konusunda süre geçtiği için iade yada değişim konusunda firma DOA raporu veya THH gibi durumlara girebilir. çünkü donanımsal değil yazılımsal bir hata ile karşı karşıyasınız. nvidia tarafında da dediğiniz gibi olmuyor değil ama amdye nazaran çoook düşük ihtimal bu sürücü yaşanlar elbette var. bence forumda kullanıcılar yardımcı olacaktır hatta bende rx 6600 sistem satın aldım bayramda büyük ihtimal bu hatayı almamak için sürücü tavsiyesi için konu açacaktım.

Son düzenleme:

destrox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
destrox
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
alakası bile yok marka sadece cihazı kavramak için çünkü tarif ettiğinizden zaten amd RX kart olduğu belli oluyor. yaşadığın hata amd'de klasikleşen watmann veya sürücü hatası. DDU cleaner ile kalıntısız silinip forumda rx 6600 için ideal sürücü tavsiyesi alsanız ve deneseniz büyük ihtimal çözülecektir. çünkü forumun %50si rx 6000serisi kullanıyor ve bu behsettiğiniz hatanın birebirini yaşıyor çözüm oranıda çok yüksek iade konusunda süre geçtiği için iade yada değişim konusunda firma DOA raporu veya THH gibi durumlara girebilir. çünkü donanımsal değil yazılımsal bir hata ile karşı karşıyasınız. nvidia tarafında da dediğiniz gibi olmuyor değil ama amdye nazaran çoook düşük ihtimal bu sürücü yaşanlar elbette var. bence forumda kullanıcılar yardımcı olacaktır hatta bende rx 6600 sistem satın aldım bayramda büyük ihtimal bu hatayı almamak için sürücü tavsiyesi için konu açacaktım.
Tamamdır hocam teşekkür ederim. Sorunsuz sürücü yükleyip bir de öyle deneyeyim. Olmadı garantiye yollayacağım elimden başka bir şey gelmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,006
Üyeler
167,037
Son üye
Aras01
Top Bottom