Yardım Ekran kartımın 2. el fiyatında yanlışlık mı var

berkaysenocak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
228
Normal zaten yazdığınız fiyattan 2k altına çalışan bir kitle var genel olarak herşeye yazan sizede yazmışlar

Bu kadar talep saçma gibi yanlışlık olabilir mi

Direkt sat. Piyasanın üstünde fiyat girmişsin zaten. O fiyata 12GB modelleri var, zorlarsan Ti modeli bulunuyor.

Palit RTX 3080 GameRock Ekran kartımı bugün 14.000 TL ye ilana koydum ancak inanılmaz bir talep var 18 favori ve sorular mesajlar çok fazla. Mantıken sitedeki ilanlara göre Asus Strix in altına koydum. Fiyat bilgisi olan var mı ? Fiyat iyi mi

Bende Kart arayışındayım hocam karta bakım yapmışsınız, e bakım yaptığınız için muhtemelen kartın içi açılmış ve güvenlik etiketi de sökülmüştür, e faturası sizin adınıza kayıtlı yani yarın bir gün kullanıp yükseltme yapmak istersem ve kartı satmak istersem kartın fatura sizin adınıza olduğu için ve kartın 2. Sahibi olduğum, ve kartın içi ve güvenlik etiketi açıldığı için sizden çok çok daha uygun fiyat vermem gerekecek , 6.19 saniye göre GPU hotspot bir tık yüksek gibi, Bu kartın ederi şuan 12000 param güvende ile bırakırsanız alayım

Son düzenleme:
Direkt sat. Piyasanın üstünde fiyat girmişsin zaten. O fiyata 12GB modelleri var, zorlarsan Ti modeli bulunuyor.
Adam 1k zam yapmış bile :)
Geri indiriyorum o zaman 13.5 14 civarına satmaya çalışacağım. Görüşleriniz için teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende Kart arayışındayım hocam karta bakım yapmışsınız, e bakım yaptığınız için muhtemelen kartın içi açılmış ve güvenlik etiketi de sökülmüştür, e faturası sizin adınıza kayıtlı yani yarın bir gün kullanıp yükseltme yapmak istersem ve kartı satmak istersem kartın fatura sizin adınıza olduğu için ve kartın 2. Sahibi olduğum, ve kartın içi ve güvenlik etiketi açıldığı için sizden çok çok daha uygun fiyat vermem gerekecek , 6.19 saniye göre GPU hotspot bir tık yüksek gibi, Bu kartın ederi şuan 12000 param güvende ile bırakırsanız alayım
3000 serisi kartlar sıcaklık konusu olarak maalesef hepsi öyle :/. İçi açılmamış kart bulmak 3000 serisinde çok zor. Kaç yıldır bakım yapılmamış kartlar bence daha kötü durumdadır.

Son düzenleme:
Geri indiriyorum o zaman 13.5 14 civarına satmaya çalışacağım. Görüşleriniz için teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3000 serisi kartlar sıcaklık konusu olarak maalesef hepsi öyle :/. İçi açılmamış kart bulmak 3000 serisinde çok zor. Kaç yıldır bakım yapılmamış bence kartlar daha kötü durumdadır.
İşte içi açıldığı içinde fiyatının uygun olması gerekiyor, sizin için demiyorum ama sahibinden satıcıları abartıyor fiyatları adam 20k yazmış yav şaka gibi 😂 😂 İçi açılmamış kartlar varda onlarda suyunu çıkarıyor tamam içi açılmış karttan pahalı olmalı ama dozunu kaçırıyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,302
Üyeler
184,612
Son üye
feronias
Geri