ETH mining için bellek bant genişliği çok daha önemlidir, bu yüzden belleklere iyi bir OC yapıp, çip içinde olabildiğince kısıp kartı 100W civarlarına indirerek hashrate'i %10 artırılabilir ama biraz salladım rakamları, deneme yanılma veya internette yayınlanan değerleri denemeniz daha doğru olur.Mesela ne kadar yapabiliriz hocam o güç tüketimini sayısal olarak
hangi şehir hocam? Bir de rx480 140-150w değil mi?Benim şehrimdeki dağıtıcıya göre hesapladım.
Valla hocam sitede 90 yazıyordu onu kıstas olarak aldım
Güneydoğuda bir şehir hocam fıstığıyla meşhur :d
Tarife | Birim (kWh) Fiyatı |
---|---|
Tek Zamanlı Mesken | 0,7102 TL |
şehirlere göre elektrik değişebiliyor örneğin arkadaşım 82 kr öderken ben 60 ödüyorumHocam nasıl 90w çekiyor?
Ayrıca elektriği düşük yazmışsın. 72 kuruş.
O zaman sizin elektrik fiyatı bayağı iyiymiş de aradaki fark çok az hocam emin misin. 35 kuruş3 tarifeli ve dağıtım şirketi farklı bizde
Hocam mesela bakın şöyleO zaman sizin elektrik fiyatı bayağı iyiymiş de aradaki fark çok az hocam emin misin. 35 kuruş
Hmm tamam anladım. hash ve w değerlerini mining yaparkenki sonuçlara göre girmenizi öneririm. Yanlış olabiliyor sitelerde.Hocam mesela bakın şöyle
belli saat aralığında 27 kuruş
belli saat aralığında 44 kuruş
belli saat aralığında 64 kuruş
bunların saat süreleriyle doğru orantılı ortalamalarını aldım sonuç olarak elime 36 çıktı ordan hesap ettik