Ekran Kartımın Aylık Mining Getirisini Hesapladım

Mesela ne kadar yapabiliriz hocam o güç tüketimini sayısal olarak
ETH mining için bellek bant genişliği çok daha önemlidir, bu yüzden belleklere iyi bir OC yapıp, çip içinde olabildiğince kısıp kartı 100W civarlarına indirerek hashrate'i %10 artırılabilir ama biraz salladım rakamları, deneme yanılma veya internette yayınlanan değerleri denemeniz daha doğru olur.

Hocam nasıl 90w çekiyor?
Ayrıca elektriği düşük yazmışsın. 72 kuruş.

Hocam nasıl 90w çekiyor?
Ayrıca elektriği düşük yazmışsın. 72 kuruş.
şehirlere göre elektrik değişebiliyor örneğin arkadaşım 82 kr öderken ben 60 ödüyorum

3 tarifeli ve dağıtım şirketi farklı bizde
O zaman sizin elektrik fiyatı bayağı iyiymiş de aradaki fark çok az hocam emin misin. 35 kuruş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada web sitelerinde yazan değerler tutmuyor. Sen mining yazılımı indir oradaki değerlerden bak.

O zaman sizin elektrik fiyatı bayağı iyiymiş de aradaki fark çok az hocam emin misin. 35 kuruş
Hocam mesela bakın şöyle
belli saat aralığında 27 kuruş
belli saat aralığında 44 kuruş
belli saat aralığında 64 kuruş

bunların saat süreleriyle doğru orantılı ortalamalarını aldım sonuç olarak elime 36 çıktı ordan hesap ettik

Hocam mesela bakın şöyle
belli saat aralığında 27 kuruş
belli saat aralığında 44 kuruş
belli saat aralığında 64 kuruş

bunların saat süreleriyle doğru orantılı ortalamalarını aldım sonuç olarak elime 36 çıktı ordan hesap ettik
Hmm tamam anladım. hash ve w değerlerini mining yaparkenki sonuçlara göre girmenizi öneririm. Yanlış olabiliyor sitelerde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,327
Üyeler
186,605
Son üye
YCGG
Geri