ekran kartımın driverını bulamıyorum

fuffie

80+
Reaksiyon skoru
15
ekran kartım amd radeon 7600m fakat driverı çok eski ve yeni driverını bulamıyorum durmadan oyunlarda renkli çizgiler fln çıkıyor driver ile alakalı dediler hiçbirşey bulamadım ne yapmam lzm

Screenshot_51.png

Bunlardan hangisi acaba :unsure:
Auto-Detect'i denediniz mi? Kendisi hemmencicik ekran kartınızı anlayıp olması gereken driver kurulumunu yapar muhteşem icat (tabii %60 ihtimal yanlış sürücüyü yükleyebiliyor)

Şaka bi yana öncelikle DDU ile driver temizliği yapın ekran kartınızın tam modelini biliyorsanız üsttekilerden birini seçin kurun eğer bilmiyorsanız Auto-Detect indirin.

Olması lazım aslında
Ekran kartının o model olduğuna emin misin

Alıntıyı görüntüle
Bunlardan hangisi acaba :unsure:
Auto-Detect'i denediniz mi? Kendisi hemmencicik ekran kartınızı anlayıp olması gereken driver kurulumunu yapar muhteşem icat (tabii %60 ihtimal yanlış sürücüyü yükleyebiliyor)

Şaka bi yana öncelikle DDU ile driver temizliği yapın ekran kartınızın tam modelini biliyorsanız üsttekilerden birini seçin kurun eğer bilmiyorsanız Auto-Detect indirin.
işte problem o ekran kartım tamı tamına 7600m hepsi var birtek benimki yok

Hepsi aynıdır onların
(değilmiş bazısı adrenalin yazıyo)

Şöyle yap windows güncel mi kontrol et
Sonra dxdiag dan bak

tam olarka böyle gözüküyor niyeyse ekran kartı olarak değilde oluşturucu olarak gözüküyor ekran kartım ve aslında kendi performansınıda vermiyor acaba bilgisayarım intel hd 4000 imi kullanıyor?
Post automatically merged:

7600M diye bir ekran kartı yok çünkü. 7600M series var ve serinin içindeki kartlar bunlar.
birkaç ss attım bakar mısınız

Şöyle yap windows güncel mi kontrol et
Sonra dxdiag dan bak
birkaç ss attım bakar mısınız

Ekler

• Screenshot_35.png
    Screenshot_35.png
    14.5 KB · Hit: 80
  • Screenshot_36.png
    Screenshot_36.png
    15.1 KB · Hit: 79
tam olarka böyle gözüküyor niyeyse ekran kartı olarak değilde oluşturucu olarak gözüküyor ekran kartım ve aslında kendi performansınıda vermiyor acaba bilgisayarım intel hd 4000 imi kullanıyor?
Mobil bilgisayar olduğu için tasarruf amaçlı yük altında olmadığı zamanlar işlemci üzerinden görüntü alır bu yüzden inteli görüyorsunuz. Yük altına girdiğinde otomatik olarak HD7600M series e geçer. Maalesef AMD nin saçmalıkları arasında ürün modelini tam yazmamak da var yani dxdiag aracılığı ile bulamazsınız. Laptop marka modeliniz nedir?

Mobil bilgisayar olduğu için tasarruf amaçlı yük altında olmadığı zamanlar işlemci üzerinden görüntü alır bu yüzden inteli görüyorsunuz. Yük altına girdiğinde otomatik olarak HD7600M series e geçer. Maalesef AMD nin saçmalıkları arasında ürün modelini tam yazmamak da var yani dxdiag aracılığı ile bulamazsınız. Laptop marka modeliniz nedir?
hmm peki bu ekran kartımı kullanabilir miyim gerçekten her oyunda intel hd4000 ini kullandığımı düşünmeye başladım

hp pavilion g6 ymış cihaz özelliklerinde ismi DESKTOP-300IMU0 olarak gözüküyor

hmm peki bu ekran kartımı kullanabilir miyim gerçekten her oyunda intel hd4000 ini kullandığımı düşünmeye başladım

hp pavilion g6 ymış cihaz özelliklerinde ismi DESKTOP-300IMU0 olarak gözüküyor
Laptop'un altında yazar hocam. Ayrıca Desktop-XXXXXXXX olarak belirttiğiniz yer rastgele belirleniyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,774
Üyeler
190,973
Son üye
Barcode-
Geri