işte problem o ekran kartım tamı tamına 7600m hepsi var birtek benimki yokAlıntıyı görüntüle
Bunlardan hangisi acaba
Auto-Detect'i denediniz mi? Kendisi hemmencicik ekran kartınızı anlayıp olması gereken driver kurulumunu yapar muhteşem icat (tabii %60 ihtimal yanlış sürücüyü yükleyebiliyor)
Şaka bi yana öncelikle DDU ile driver temizliği yapın ekran kartınızın tam modelini biliyorsanız üsttekilerden birini seçin kurun eğer bilmiyorsanız Auto-Detect indirin.
7600M diye bir ekran kartı yok çünkü. 7600M series var ve serinin içindeki kartlar bunlar.işte problem o ekran kartım tamı tamına 7600m hepsi var birtek benimki yok
nasıl bulabilirim peki tam olarak ekran kartını 7600m series yazıyor7600M diye bir ekran kartı yok çünkü. 7600M series var ve serinin içindeki kartlar bunlar.
birkaç ss attım bakar mısınız7600M diye bir ekran kartı yok çünkü. 7600M series var ve serinin içindeki kartlar bunlar.
birkaç ss attım bakar mısınızŞöyle yap windows güncel mi kontrol et
Sonra dxdiag dan bak
Mobil bilgisayar olduğu için tasarruf amaçlı yük altında olmadığı zamanlar işlemci üzerinden görüntü alır bu yüzden inteli görüyorsunuz. Yük altına girdiğinde otomatik olarak HD7600M series e geçer. Maalesef AMD nin saçmalıkları arasında ürün modelini tam yazmamak da var yani dxdiag aracılığı ile bulamazsınız. Laptop marka modeliniz nedir?tam olarka böyle gözüküyor niyeyse ekran kartı olarak değilde oluşturucu olarak gözüküyor ekran kartım ve aslında kendi performansınıda vermiyor acaba bilgisayarım intel hd 4000 imi kullanıyor?
hmm peki bu ekran kartımı kullanabilir miyim gerçekten her oyunda intel hd4000 ini kullandığımı düşünmeye başladımMobil bilgisayar olduğu için tasarruf amaçlı yük altında olmadığı zamanlar işlemci üzerinden görüntü alır bu yüzden inteli görüyorsunuz. Yük altına girdiğinde otomatik olarak HD7600M series e geçer. Maalesef AMD nin saçmalıkları arasında ürün modelini tam yazmamak da var yani dxdiag aracılığı ile bulamazsınız. Laptop marka modeliniz nedir?
hp pavilion g6 ymış cihaz özelliklerinde ismi DESKTOP-300IMU0 olarak gözüküyorMobil bilgisayar olduğu için tasarruf amaçlı yük altında olmadığı zamanlar işlemci üzerinden görüntü alır bu yüzden inteli görüyorsunuz. Yük altına girdiğinde otomatik olarak HD7600M series e geçer. Maalesef AMD nin saçmalıkları arasında ürün modelini tam yazmamak da var yani dxdiag aracılığı ile bulamazsınız. Laptop marka modeliniz nedir?
Laptop'un altında yazar hocam. Ayrıca Desktop-XXXXXXXX olarak belirttiğiniz yer rastgele belirleniyor.hmm peki bu ekran kartımı kullanabilir miyim gerçekten her oyunda intel hd4000 ini kullandığımı düşünmeye başladım
Post automatically merged:
hp pavilion g6 ymış cihaz özelliklerinde ismi DESKTOP-300IMU0 olarak gözüküyor