Neler Yeni

Ekran kartımın fanı dönmüyor

Keremdiyola

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
392
Bilgisayar açıkken ekran kartımın fanları dönüyorken elim hafif temas etti sonrasında fanlar çalışmayı bıraktı yeniden başlattım fln hayla yok PC alalı 4 gün oldu pek anlamıyorum da lütfen yardımcı olun korku var içimde

Ekran kartı modelin ne ?
Ve karta neden çalışırken dokunuyorsun ?

0db teknolojisi varsa normaldir

Bilgisayar açıkken ekran kartımın fanları dönüyorken elim hafif temas etti sonrasında fanlar çalışmayı bıraktı yeniden başlattım fln hayla yok PC alalı 4 gün oldu pek anlamıyorum da lütfen yardımcı olun korku var içimde
Sadece oyunlarda çalışıyor masaüstünde fln dediğim gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartı modelin ne ?
Ve karta neden çalışırken dokunuyorsun ?
Msi gtx 1660 süper ve elim kaydı elimi kasadan çıkarırken değdim

Sıkıntı yok

0db teknolojisi varsa normaldir
Ekran kartım msi gtx 1660 süper bu özellik varmı bilmiyorum

tamam işte. yeni nesil ekran kartlarında 50-55 derece üstüne çıkmadıkça fanlar dönmeyebiliyor.
Tamam sağolun yani masaüstünde çalışıyorken elim değince durdu dahada masaüstünde çalışmaz oldu belkide bana öyle geliyordur ilk açtığımda dönerken değmişte olabilir

Kardeşim oyuna girince dönüyor mu? Dönmüyorsa problem vardır dönüyor ise şu anda dönmemesi yeni teknoloji olduğundan dolayı

Kardeşim oyuna girince dönüyor mu? Dönmüyorsa problem vardır dönüyor ise şu anda dönmemesi yeni teknoloji olduğundan dolayı
Oyunda bazı yerlerde dönüyor bi parmak değmesinden bişey olmaz diye düşünüyorum ama korkudan sorayım dedim

Oyunda bazı yerlerde dönüyor bi parmak değmesinden bişey olmaz diye düşünüyorum ama korkudan sorayım dedim
Oyuna girince bazı yerlerde dönüyor diye bir şey olamaz. Oyundan çıkana kadar falan asla durmaz.

senin ekran kartının ozellıgı yenı nesıl ekran kartlarında bellı bı dereceye cıkmadıkca ekran kartı fanlar dönmez mesal bende rx5600xt kullanıyorum 60derecye cıkmadıkca fanlar donmuyo 60derece ustu cıktıgında donuyor

Oyunda döner zaten masaüstünde çoğu kartın fanı dönmez oyunda ısınınca dönmeye başlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,300
Üyeler
173,165
Son üye
byzoro
Geri