Arkadaki vidaların üzerindeki garanti etiketlerine bak.Onlar yok ise açılmış demektir.Arkadaşlar bugün sistem aldım ikinci el rx 590 special edition var içinde.ama fanları ışıklı değil.bu kartın açıldığı anlamına mı geliyor?
Bu tarz bir şey olmalı.Hocam acaba resim üzerinden gösterme şansınız var mı?
Hocam böyle bir şey yok ama ekran kartının fanları normalde special edition da rgb olması lazım ancak bunda dümdüz klasik falan var.Bu tarz bir şey olmalı.
Alıntıyı görüntüle
rx 500 serisinde içi açılmamış neredeyse yok zaten senin ki de garanti etiketi yoksa açılmış demektir ki onu sökmeden de açılabiliyorHocam böyle bir şey yok ama ekran kartının fanları normalde special edition da rgb olması lazım ancak bunda dümdüz klasik falan var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Upup
Garanti etiketi ne bi bilsem hocam anlayamadım halarx 500 serisinde içi açılmamış neredeyse yok zaten senin ki de garanti etiketi yoksa açılmış demektir ki onu sökmeden de açılabiliyor
Değil hocam siyah renk nitro yazılı fan.bundan önce de saphire ekran kartım vardı nitro onunla aynı fan var.ama special edition da fanların rgb olması lazım galiba doğru muyum?fan şeffaf mı
Kardeşim internetten baktım fanlar beyaz ışık yaniyormus sadece. Yan bölümdeki Sapphire yazısı argb imiş ve programı üzerinden değiştirilebiliyormuş. Yani beyaz ışık yanıyorsa bir problem yok. Eğer yanmıyorsa vidaların üstünde sticker gibi bir şey olur ona bak duruyor mu diye.Hocam böyle bir şey yok ama ekran kartının fanları normalde special edition da rgb olması lazım ancak bunda dümdüz klasik falan var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Upup