6600 ile darboğaz yapabilir diyorlar 10400fTamam öyle yaparım ozaman sizce bu karttan hangi modele geçmeliyim?
UV daha mantıklı olurGigabyte RTX 2060 ekran kartına sahibim sıcaklık 83 e kadar çıkıyor.(Bölge olarakta sıcak yer yaz boyu 30 derecenin altına düşmedi gündüzleri). İtopyadan hazır sistemle almıştım sıcaklıkları gösterip sadece kartı iade edebilir miyim?(Kutusu garantisi herşeyi duruyor.) RX 6600 ilgimi çekiyor bu aralar ona geçiş yapmayı düşünüyorum iyi mi olur? Birde iade etsem aldığım parayımı verirler yoksa şuanki fiyatınımı?
şöyle söyleyeyim benim kasa mesh önde 3 arkada 1 egzoz fan var elimi kasa içine koyuyorum püfür püfür klima gibi aynı çok fazla soputuyor sadece fanlaMesh sayılmaz pek cam yan tarafı rx 6600 geçmek nasıl olur onu düşünüyorum
yapmaz6600 ile darboğaz yapabilir diyorlar 10400f
Düşükte yaparmı bı kaç forumda öyle yazmışlarşöyle söyleyeyim benim kasa mesh önde 3 arkada 1 egzoz fan var elimi kasa içine koyuyorum püfür püfür klima gibi aynı çok fazla soputuyor sadece fanla
ekran kartının fanları oyunda çok kasmadığım sürece dönmüyor çok zorlarsam %50 en fazla %60 da dönüyor
kasanın mesh olması da çok çok etkili bence ekran kartını değiştirmek yerine kasanı değiştir çok daha ucuza gelir ve farkı gerçekten hissedersin
Mesaj otomatik birleştirildi:
yapmaz
Yok yapmaz gibime geliyor. Şimdi son bir şey daha soracağım 2. Elde iyi bir paraya satıp daha iyi bir 2060 modeline mi geçeyim yoksa rx 6600 e mi geçeyim. Ek olarak deli gibi fan sesi oluyor 80 derece görünce.6600 ile darboğaz yapabilir diyorlar 10400f
Normal zaten ses yapması fan rpm hızı artıyor benim işlemcide oluyor bu bazende cizzzz diye ses yapıyorYok yapmaz gibime geliyor. Şimdi son bir şey daha soracağım 2. Elde iyi bir paraya satıp daha iyi bir 2060 modeline mi geçeyim yoksa rx 6600 e mi geçeyim. Ek olarak deli gibi fan sesi oluyor 80 derece görünce.
Et bence ama bı Voltaj ayarı yapmayı dene 80° bana pek güzel gibi gelmediYani devammı edeyim bu kartla anlayamadım tam ne yapmak en iyisi olur?
Rx 6600 de nimet gibi geliyor bu piyasada yaEt bence ama bı Voltaj ayarı yapmayı dene 80° bana pek güzel gibi gelmedi
Uv işime gelmiyor hiç bilgim yok garantide sorun yaparmıAynı kart bende var ark survival evolvedda yüzde yüz fanda 86*87 lere çıkardı uc sonrası yüzde 70 fanda 78 lerden yukarı çıkmıyor
Kartın piyasası 4500-4000 arasında dostum haberin olsunRtx 2060 tan da 6500xt düşmek istemiyorum yok olmaz ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
2. Ele bulaşmak istemiyorum. Bendeki kart şuan 7800 TL sıfırı itopya sitesinde. 2. Elden satsam kâra bile gecerim yeni kart alana kadar i5 10400f le idare ederim nasıl fikir? Sadece valorant oynuyorum bir süre düşük ayarlarda oynarım. Ders için bide kullanıyorum.