Neler Yeni

EKRAN KARTINI GUNCELLEDIM ÇOK KOTÜ OLDU

erenn16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Eren
ARKADAŞAR MERHABA SHAPPPIRE RADEON RX 6700 OC (FABRIKASYON) VAR 24.01 GUNCELLEMESINI YAPMIYORDUM DONMA KASMA OLUYORDU BUGUN YAPTIM BILE BILE YINE DONMA KASMA DROP GİBİ SEYLER OLUYOR DRIVERI SILIP TEKRAR YUKLEDIM AMA DEGISEN BISEY YOK NASIL DUZELİR BUNDAN KURTULAMADIM NASIL COZULUR KASILIP DURUYOR OYUN OYNAYAMIYORUM ISLEMCI R5 5600

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Muhammed Yertüm
ARKADAŞAR MERHABA SHAPPPIRE RADEON RX 6700 OC (FABRIKASYON) VAR 24.01 GUNCELLEMESINI YAPMIYORDUM DONMA KASMA OLUYORDU BUGUN YAPTIM BILE BILE YINE DONMA KASMA DROP GİBİ SEYLER OLUYOR DRIVERI SILIP TEKRAR YUKLEDIM AMA DEGISEN BISEY YOK NASIL DUZELİR BUNDAN KURTULAMADIM NASIL COZULUR KASILIP DURUYOR OYUN OYNAYAMIYORUM ISLEMCI R5 5600
Daha önceden hangi sürümde bu sorunları yaşamadıysan o sürümü indirip ddu ile driver'ı kaldırdıktan sonra kur. Aksi taktirde yapıcak bir şey yok

erenn16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha önceden hangi sürümde bu sorunları yaşamadıysan o sürümü indirip ddu ile driver'ı kaldırdıktan sonra kur. Aksi taktirde yapıcak bir şbuboyle saçmalık mı olur guncellemenın daha ıyı olması lazım amd aldıgıma pısmanım
Mesaj otomatik birleştirildi:

denedım olmadı

Ceasar123

80+ Silver
Önceki ekran kartın farklıydı ve sen öncekini kaldırmadan hemen üstüne gidip mi driverını kurdun?
Öyle ise çakışma olabilir.

Ll3G1OnN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Yağız Arslan Baytekin
ne zamandan beridir kullanıyorsun anakart biosunu güncelleye bilirsin bios fabrika ayarlarına döndür güncelle ve ayarlarını yapıp öyle dene

erenn16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önceki ekran kartın farklıydı ve sen öncekini kaldırmadan hemen üstüne gidip mi driverını kurdun?
Öyle ise çakışma olabilir.
HAYIR HOCAM ILK PC M BU DIGER DRIVERLERI DA KALDIRDIM YENISINI TERTEMIZ KURDUM AMA YOK DAHA ONCEDE BOYLE OLLUYORDU

ne zamandan beridir kullanıyorsun anakart biosunu güncelleye bilirsin bios fabrika ayarlarına döndür güncelle ve ayarlarını yapıp öyle dene
BIOS UZUN ZAMANDIR YAPMIYORUM NASIL YAPABILIRIM

ARKADA BIOS TUŞU VAR

Ll3G1OnN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Yağız Arslan Baytekin
HAYIR HOCAM ILK PC M BU DIGER DRIVERLERI DA KALDIRDIM YENISINI TERTEMIZ KURDUM AMA YOK DAHA ONCEDE BOYLE OLLUYORDU

BIOS UZUN ZAMANDIR YAPMIYORUM NASIL YAPABILIRIM

ARKADA BIOS TUŞU VAR
knk internetten bak youtube da birçok video var
usb flashın var mı birde

Pacrat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
İbrahim Ateşçi
PC yeni değilse belki donanım olarak sorun vardır. Tozlanma , termal macun erimiş olabilir? Diğer cevaplarda yazılımsal bölümü yazdıkları için bende bu açıdan bakmak istedim olaya

Palo DAYI 👑

80+ Gold
ŞİMDİ BAKTIM KANKA YAPIYORUM HEMEN
aynı ıslemcı ve aynı ekran kartı war hıcbır sorun yok en son surumu kullanıyorum drıver uzerınden herhangı bır ayar yaptınızmı

Top Bottom