Yine de sıkıntı olmaz. Kart rog zaten.
- OC modu: 2638 MHz'e kadar (Artırılmış Saat Hızı)/2532 MHz’e kadar (Oyun Saat Hızı) diyor
Hocam degecek bir fps olur dedigimi uygular iseniz anlariz.
- OC modu: 2638 MHz'e kadar (Artırılmış Saat Hızı)/2532 MHz’e kadar (Oyun Saat Hızı) diyor
Açıkçası hiç denemedım sadece uzun vadede böyle kullanmann kart ömrünü azaltaccagını düsündümHocam bir yan etkisi olmaz eger sicakliklar yuksek bir seviyede olmaz ise, acip oyun testleri ve furmark testi yaparsaniz yukselecek isiya degen bir fps veriyor ise öyle kullanmanizi öneririm.
Rog strix değil bendeki dual versiyon hocamYine de sıkıntı olmaz. Kart rog zaten.
Hayir hocam kart ömrunu azaltmaz zaten asus un uygulamasindan yapiyor iseniz kartin kendi özelligi o.c versiyonu oldugu icin.Açıkçası hiç denemedım sadece uzun vadede böyle kullanmann kart ömrünü azaltaccagını düsündüm
Yine de sıkıntı olmaz, ramleri xmpde 3200-3600e çekmekten bi farkı yok. Belki ses artar azıcık, fan azıcık hızı artar bu kadar. Sıkıntı olsa koymazlar zaten oc modunu.Açıkçası hiç denemedım sadece uzun vadede böyle kullanmann kart ömrünü azaltaccagını düsündüm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Rog strix değil bendeki dual versiyon hocam
Isı maximum 62 derece felan oluyor ben daha bu kartı ısındıramadım her oyunu 2 k ultrada oynuyorum cogu agır oyunları oynadım yok ısınmıyorHocam degecek bir fps olur dedigimi uygular iseniz anlariz.
teşekkurlerYine de sıkıntı olmaz, ramleri xmpde 3200-3600e çekmekten bi farkı yok. Belki ses artar azıcık, fan azıcık hızı artar bu kadar. Sıkıntı olsa koymazlar zaten oc modunu.
Hocam zaten kart o.c versiyon oldugu icin kendisi otomatik o.c yapiyor zarar vermeyecek bir degerde böyle kullanmanizi tercih ederim bende o.c modun da kullaniyorum.Isı maximum 62 derece felan oluyor ben daha bu kartı ısındıramadım her oyunu 2 k ultrada oynuyorum cogu agır oyunları oynadım yok ısınmıyorHatta fanları nerdeyse yarı hızda calıstırıyor. gecen gpu tweakdan manuel olarak fan hıızını sona aldım deli gibi dönmeye başladı fanlar
tabi biraz ses yaptı ama 60 derecelerde dolasan sıcaklık 50 lere düştü.
eyvllah hocam bu aksam modu oc ye alayım benHocam zaten kart o.c versiyon oldugu icin kendisi otomatik o.c yapiyor zarar vermeyecek bir degerde böyle kullanmanizi tercih ederim bende o.c modun da kullaniyorum.
Hocam sizde oc mod ile normal arasında ısı ve performans olarak kayda değer bi değişim oldu mu pekiHocam zaten kart o.c versiyon oldugu icin kendisi otomatik o.c yapiyor zarar vermeyecek bir degerde böyle kullanmanizi tercih ederim bende o.c modun da kullaniyorum.
Hocam benim kartta dual bios var o.c mode ve silent arada bir performans farki oluyor ama silent modda ekran karti baya sessiz calisiyor o.c modda iken beni rahatsiz etmedigi icin sorun olmuyor ve arada isi sorunuda olmuyor zaten ekran karti sogutmasi saglam oldugu icin.eyvllah hocam bu aksam modu oc ye alayım ben
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam sizde oc mod ile normal arasında ısı ve performans olarak kayda değer bi değişim oldu mu peki