Neler Yeni

Ekran kartini şimdiden alayım mı?

Sasuke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Abdülhakim Erdem
Discord
xteent
Normalde sistemi yazda toplayacaktim da bazi kisiler yilbasindan sonra pahalanir diyor. Rtx3060 ekran kartini simdiden almalimiyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Halil Cirid
Instagram
halilcirid.1
Bunu kimse bilemez zam olacak doğru ama miktarı belli değil bence alın ama sonrasında vah demeyin

jalm0o0e1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Oğuzhan
kesin zamlanır alabiliyosan al at köşeye. Yeni yıldan sonra artan maliyetleri şirketler karşılamak için sattıkları ürünlerin fiyatlarını kesin arttırırlar.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Ben TÜRKİYE de alabildiğin an al, mottosunu benimsedim ve mutluyum

Emrah38

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emrah
Büyük ihtimal fiyatlar yükselecektir. Ama ne zaman ve ne kadar olur bilmiyorum. İmkanınız varsa bence alın, sonradan keşke demezsiniz. Ben de monitör almayı düşünüyorum mümkün olursa.

Cardatore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Varol Can
aslında çok bir şey değişmiyor kazancınlar aynı ortalamada zamlanıyor her şey

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Bunu kimse bilemez zam olacak doğru ama miktarı belli değil bence alın ama sonrasında vah demeyin
bu gidişle 2023de dolar artacak malum hükümetin adımları sağlıklı değil herkesin öngörüsü böyle ekran kartı vs gibi şeylerin de dolardan dolayı fiyatlarının artacağı yönünde

Cardatore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Varol Can
Birçok ürün için bu dediğiniz geçerli deği
maaşlı çalışansanız hemen hemen geçerli .asus rog 3070 için 1 senelik fiyat farkına baktım .geçen sene bu zamanlarda çip krizi dönemi dışında 18-19 k arasındayken şuan 22k civarında .Ortalama herşeye %30-40 zam gelirken çalışan bir kişinin maaşına da bu tutarlrda zam gelir.Alım gücü çok fazla değişmez.
bu gidişle 2023de dolar artacak malum hükümetin adımları sağlıklı değil herkesin öngörüsü böyle ekran kartı vs gibi şeylerin de dolardan dolayı fiyatlarının artacağı yönünde
seçim zamanı bir düşüş olabilir geçen yılbaşı olduğu gibi ama bizim ülkede dövize bağlı artış olur fakat düşüş olmaz :D

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
maaşlı çalışansanız hemen hemen geçerli .asus rog 3070 için 1 senelik fiyat farkına baktım .geçen sene bu zamanlarda çip krizi dönemi dışında 18-19 k arasındayken şuan 22k civarında .Ortalama herşeye %30-40 zam gelirken çalışan bir kişinin maaşına da bu tutarlrda zam gelir.Alım gücü çok fazla değişmez.

seçim zamanı bir düşüş olabilir geçen yılbaşı olduğu gibi ama bizim ülkede dövize bağlı artış olur fakat düşüş olmaz :D
aynen öyle :D artar ama düşmez

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
842
İsim
Sercan SAYİT
O zamana kadar RTX4050/60 gibi kartlar çıkacağı için ölü yatırım olur.

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
almanı önermem milletin dediği gibi aman aman bir fiyat uçması yaşanmıyor tam tersi bir sonraki seri çıktığı için fiyatlar baya düşüyor. bunun bir sonu yok tabii ki karar senin.

Top Bottom