Hiç düşünme direk alNormalde sistemi yazda toplayacaktim da bazi kisiler yilbasindan sonra pahalanir diyor. Rtx3060 ekran kartini simdiden almalimiyim
Birçok ürün için bu dediğiniz geçerli değiaslında çok bir şey değişmiyor kazancınlar aynı ortalamada zamlanıyor her şey
bu gidişle 2023de dolar artacak malum hükümetin adımları sağlıklı değil herkesin öngörüsü böyle ekran kartı vs gibi şeylerin de dolardan dolayı fiyatlarının artacağı yönündeBunu kimse bilemez zam olacak doğru ama miktarı belli değil bence alın ama sonrasında vah demeyin
maaşlı çalışansanız hemen hemen geçerli .asus rog 3070 için 1 senelik fiyat farkına baktım .geçen sene bu zamanlarda çip krizi dönemi dışında 18-19 k arasındayken şuan 22k civarında .Ortalama herşeye %30-40 zam gelirken çalışan bir kişinin maaşına da bu tutarlrda zam gelir.Alım gücü çok fazla değişmez.Birçok ürün için bu dediğiniz geçerli deği
seçim zamanı bir düşüş olabilir geçen yılbaşı olduğu gibi ama bizim ülkede dövize bağlı artış olur fakat düşüş olmazbu gidişle 2023de dolar artacak malum hükümetin adımları sağlıklı değil herkesin öngörüsü böyle ekran kartı vs gibi şeylerin de dolardan dolayı fiyatlarının artacağı yönünde
aynen öylemaaşlı çalışansanız hemen hemen geçerli .asus rog 3070 için 1 senelik fiyat farkına baktım .geçen sene bu zamanlarda çip krizi dönemi dışında 18-19 k arasındayken şuan 22k civarında .Ortalama herşeye %30-40 zam gelirken çalışan bir kişinin maaşına da bu tutarlrda zam gelir.Alım gücü çok fazla değişmez.
seçim zamanı bir düşüş olabilir geçen yılbaşı olduğu gibi ama bizim ülkede dövize bağlı artış olur fakat düşüş olmaz![]()