Emir__8
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 490
Hocam çok gergin olmuyorişlemci soğutucunun ekran kartına yakın tarafındaki fan'ın soğutucu bloğa tutturulmasını sağlayan demirleri baş parmağınla dışarı doğru ittir atar zaten kendisini
sonra karta daha detaylı bakabilirsin
düz gibi duruyor hocam arka fan düz takılmış yani havayı egzoza doğru çıkarıyor yanlış mı görüyorumMl gibi işlemci fanını terst takmışım ekran kartını söküp öyle düzelticem pim açılmıyor fanı çıkarayım direk diyorum teller çok gergin pimi nasıl zarar vermeden açarım
Hocam 2 taraftan da hava çekiyor egzoza üflemıyordüz gibi duruyor hocam arka fan düz takılmış yani havayı egzoza doğru çıkarıyor yanlış mı görüyorum
Sakin kafayla yapmayınca hep öyle oluyor hocam bana da oluyor bazenHocam 2 taraftan da hava çekiyor egzoza üflemıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekran kartının soketinin yanındaki pimi oynatabilsem çok iyi olucak basınca yukarıya yatıyor
Abi benim acil uykumu düzene sokmam lazım pim açıkmış zaten söktüm kartı
Onu içeriye sokmak gerekiyor hocam eğer girmiyorsa o şekilde montajını yapabiliyorsan sorun olmaz gibime geliyor yanlış bilgi vermeyim.bu taraf dışardamı içerdemi olcak şimdi
Sana öyle geliyor hocam fotoğraf'dan baktığım kadarıyla pek net göremedim ama sorun yok gibiOradaki kısım yamukmu bana mı öyle geliyor ya
Napcam ben bu kartlaİçerde olunca olmuyor
Dışarda iken de olmuyor
Bilen biri yokmuİçerde olunca olmuyor
Dışarda iken de olmuyor
Napcam ben bu kartla