işlemcinin kendi grafik birimi var, ekran kartını çıkartınca pc açılabiliyor...PC açılmayınca nasıl silecek?
işlemcinin kendi grafik birimi var, ekran kartını çıkartınca pc açılabiliyor...PC açılmayınca nasıl silecek?
Aklıma gelmiyor nedense çözüm. PSU pini falan var mı bakar mısın? Senin ekran kartını hiç görmüyor şu an, acaba power yeri falan var da görmedin mi GT730 için?Hayır
İşlemci markanız nedirMsi gt 730 4 gb ekran kartı aldım fanı dönüyor fakat bilgisayarı açınca böyle bir görüntü geliyor esc ye basıyorum hiçbirşey olmuyor
Bios da açılmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
@revanier
Yardımcı olabilecek var mı ekran kartı için kurulum gerekmiyor diye biliyorum sürücüleri hariç
Bilen var mı
Ve başka bir ekran kartı taktığımda çalışıyor bu ekran kartında böyle oluyor
Hiç mi bile
yok ark
Hayır yok, zaten görüntü geliyor vga kablosu ekrna kartında bağlıAklıma gelmiyor nedense çözüm. PSU pini falan var mı bakar mısın? Senin ekran kartını hiç görmüyor şu an, acaba power yeri falan var da görmedin mi GT730 için?
Görüntü geliyor derken? Ben işlemcinin üstündeki yazıyordur onu diye tahmin ediyordum. Sistem özelliklerin sıralanırken ekran kartını saymamış orada.Hayır yok, zaten görüntü geliyor vga kablosu ekrna kartında bağlı
i3 2100 3.1 ghz diye yazıyor fotoğrafta.İşlemci markanız nedir
Evet ekran kartı gözükmüyor orada ama görüntü ekran kartından geliyorGörüntü geliyor derken? Ben işlemcinin üstündeki yazıyordur onu diye tahmin ediyordum. Sistem özelliklerin sıralanırken ekran kartını saymamış orada.
i3 2100 3.1 ghz diye yazıyor fotoğrafta.
Ben dahiliden geliyor diye yorumladım. BIOS güncelleme şansın var mı?Evet ekran kartı gözükmüyor orada ama görüntü ekran kartından geliyor
İşlemcinizde dahlili grafik var monitörü anakarta bağlayıp bilgisayarı açın ilk olarak ekran kartını çıkarınGörüntü geliyor derken? Ben işlemcinin üstündeki yazıyordur onu diye tahmin ediyordum. Sistem özelliklerin sıralanırken ekran kartını saymamış orada.
i3 2100 3.1 ghz diye yazıyor fotoğrafta.
Suan aklıma bunlar geliyor maalesefBen dahiliden geliyor diye yorumladım. BIOS güncelleme şansın var
Ekran kartının değil anakartınkini kastediyordum.Evet ama bu ana kartın biosunu nasıl güncelleyeceğim bilmiyorum ıpısb ch modeli hp marka
BIOS pilini çıkart öyle sıfırla bari. Güncelleme olayı sakat senin için sanırım.Pardon düzelttim