Ekran kartının fanlarından değişik ses geliyor

NosyLT1

80+
Reaksiyon skoru
9
arkadaşlar ekran kartından tıraş makinesi sesi geliyo ama fanlardan geliyo sanırım 3 fanda çalışıyor ekran kartım rtx 5070 değerler armoury cratede böyle gösteriyor ben anlamıyom bu değerlerden normal mi bu ses bide bu fanlar benim bildiğim ekran kartı ısındığı zaman aktif hale geliyor ekran kartı 35 derece normal mi?

Ekler

• ekran kart.webp
    ekran kart.webp
    28.8 KB · Hit: 34
Büyük ihtimalle coil whine sesidir.
Ses veya video atabilir misiniz.
video atamıyorum videosunu çektim de nasıl gösterebilirim? sadece fotoğraf atabiliyorum videoyu youtube atıp youtube shorts linki atıcam bi dk :D

Son düzenleme:
Coil whine sesine benziyor.
sadece fanlar döndüğü zaman çıkıyor bu ses onun dışında ekran akrtı çalışırken ufak tonlarda bi cızırtı sesi geliyor ama sadece kulağımı ekran kartıda dayadığım zaman duyuluyo onun dışında duyulmuyor

sadece fanlar döndüğü zaman çıkıyor bu ses onun dışında ekran akrtı çalışırken ufak tonlarda bi cızırtı sesi geliyor ama sadece kulağımı ekran kartıda dayadığım zaman duyuluyo onun dışında duyulmuyor
Coil Whine sesidir hocam fanlar dönerken geliyorsa ses.

Bu sorunu pcyi aldığım bilgisayarcıya sordum zararı yok dedi bana %0 zararı var pcye bence faydalı aslında yüksek performansta çıkar ses genel olarak bu yüzden zarardan çok faydadır :)
tamamdır saolasın kral sormuşsun falan teşekür ederim

Geri