Herkese merhaba , garantisi yeni biten MSI RTX2070 Gaming Z ekran kartım var. Kartın soğutma bloğu normal kartlardan büyük. Geçtiğimiz kışa kadar kartın hiç bir sorunu yoktu. Önceleri stres testlerinde, oyunlarda 68 dereceyi geçmeyen kart şimdi 75 dereceleri görüp fanları 600 devirlerden 2700 devirlere yükseltip tekrar 600 700 devirlere düşürüyor, bunu 10 15 saniyede bir yapıyor. Sıcaktan desem kışın kaloriferi bile açmam, yazın sıcak oluyor desem odada klima var. Mesela ETS 2 normal oynarken 60 derecelerde olan kart menüyü açtığım gibi 75 dereceyi görüp fanları açıyor. Bir çok oyunda yapıyor bunu. Bu arada oyunlar orjinal.
Yeni format attım yine düzelmedi. Bios ve sürücüler güncel. Full tower kasa kullanıyorum, kasanın içinde hava akışını engelleyecek kablo düzeni yok, Kasayı ve ekran kartını yılda 3 4 kez blower ile temizliyorum.
Acaba diyorum ekran kartı işlemcisinin macununun değişim zamanı gelmiş olabilir mi? 2 senede macunun bozulacağınıda sanmıyorum. Oynadığım oyundan zevk alamıyorum ses yüzünden. Kulaklık tak derseniz kulaklık takınca sorun çözülmeyecek. Yardımlarınızı bekliyorum...
Yeni format attım yine düzelmedi. Bios ve sürücüler güncel. Full tower kasa kullanıyorum, kasanın içinde hava akışını engelleyecek kablo düzeni yok, Kasayı ve ekran kartını yılda 3 4 kez blower ile temizliyorum.
Acaba diyorum ekran kartı işlemcisinin macununun değişim zamanı gelmiş olabilir mi? 2 senede macunun bozulacağınıda sanmıyorum. Oynadığım oyundan zevk alamıyorum ses yüzünden. Kulaklık tak derseniz kulaklık takınca sorun çözülmeyecek. Yardımlarınızı bekliyorum...