Ekran kartının termal macunu

JoulFly

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhaba arkadaşlar az önce işlemcimin termal macununu değiştirdim değerler gayet iyi problem yok ama ekran kartının değerleri 80 81 dereceleri görüyor ekran kartının garantisi ağustos ayından bitiyor garanti kapsamı dışında kalmadan ekran kartının termal macununu nerede değiştirebilirim. Ek olarak kendim açıpta riske atmak istemiyorum, önereceğiniz bildiğiniz ekran kartı termal macunu değiştirebilecek kurumsal bir firma var mıdır?

Merhaba arkadaşlar az önce işlemcimin termal macununu değiştirdim değerler gayet iyi problem yok ama ekran kartının değerleri 80 81 dereceleri görüyor ekran kartının garantisi ağustos ayından bitiyor garanti kapsamı dışında kalmadan ekran kartının termal macununu nerede değiştirebilirim. Ek olarak kendim açıpta riske atmak istemiyorum, önereceğiniz bildiğiniz ekran kartı termal macunu değiştirebilecek kurumsal bir firma var mıdır?
hocam termal pad daha mantıklı olur
şuradaki pade bakabilirsiniz

Konuşsan garanti kapsamında değişip değişmediklerini sorsan? Öbür türlü garanti dışı kalır.

Marka model nedir? Eğer kartı açmanıza izin veriyorlar ise hocamın dediği gibi termal ped uygulaması güzel olacaktır.

GIGABYTE GeForce RTX 3070 GAMING R2.0 OC 8GB GDDR6 256Bit Nvidia Ekran Kartı​

GIGABYTE GeForce RTX 3070 GAMING R2.0 OC 8GB GDDR6 256Bit Nvidia Ekran Kartı​

hocam yetkili firmayı arayıp durumu bildirin eğer bir sakınca olmaz ise kartı açabilirsiniz termal pad daha iyi olacaktır

Değiştiremezsin. İçini açmak zorundasın dolayısıyla garantiden çıkar. Yapabileceğin en mantıklı yöntem undervolt yapmak olur böylece sıcaklık değerlerinde ciddi düşüş olur. Ekran kartı ve modeline göre undervolt değerlerini araştırıp öğrenip afterburnerden yapmalısın. Bu arada kartın daha garantisi bitmeden nasıl bu kadar yüksek sıcaklıklara çıkmış çok fazla mı kullandın ya da mining mi yaptın?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,595
Üyeler
174,398
Son üye
Ahmetc06
Geri