12 gün içinde bekle indirim geldi geldi gelmedi aldın aldın yoksa daha bekleme dostum şuanki fiyata bile alamazsın asgari ücret zamı açıklanacak fiyatlar uçacak demedi dememerhaba ekran kartı alacağımda rx 6500xt indirime girer mi daha fiyatlar 4k civarında aralık bitmeden inermi daha
10 u gibi rx6500xt alacağım sadece belki indirime düşer diye bekliyorum 10 undana kadar12 gün içinde bekle indirim geldi geldi gelmedi aldın aldın yoksa daha bekleme dostum şuanki fiyata bile alamazsın asgari ücret zamı açıklanacak fiyatlar uçacak demedi deme
önümüzdeki pazara kadar bekle hocam girerse girer yoksa sonradan indirime girse bile zamlanıp indirimle eski fiyatına yaklaşık bir fiyata düşer zaten10 u gibi rx6500xt alacağım sadece belki indirime düşer diye bekliyorum 10 undana kadar
inş düşer ya birde pcıe 3.0 destekliyor anakartım ve işlemcim dar boğaz yapar mı anakart modeleimi bilmiyorum ama pcı3 işlemcimde ryzen 5 1600sixcore 8gb ram 500powerönümüzdeki pazara kadar bekle hocam girerse girer yoksa sonradan indirime girse bile zamlanıp indirimle eski fiyatına yaklaşık bir fiyata düşer zaten