Öneri Ekran kartları yardım pls

Çünkü o kadarda güçlü kartlar değil,yaklaşık 1 ay öncesine rx 550 700-8000 civarı,1050 ti ise 100-1400 civarı bulunuyordu.Yani alırsan paranla rezil olursun.
Var biliyorum sahibinden gördüm 2. 1500 TL gaming 1050ti ama mining yapılmış sifir arıyorum o yüzden buce az diyon asgeri ücret alıyorum max elimden bu geliyor he 3k ya varsa oda olur güzel Bi ekran karti
Post automatically merged:

Her cuma oluyorda her cuma farklı ürünler düşüyor ona göre takip edip yakalaman gerek.
Bakalım daha 1 ay vaktimiz var zaten

Var biliyorum sahibinden gördüm 2. 1500 TL gaming 1050ti ama mining yapılmış sifir arıyorum o yüzden buce az diyon asgeri ücret alıyorum max elimden bu geliyor he 3k ya varsa oda olur güzel Bi ekran karti
Post automatically merged:

Bakalım daha 1 ay vaktimiz var zaten
Hocam btüçeniz az ise 2.ele yönelin,dediğim gibi0 kart bulmak zor ancak indirimlerde belki düşebilir.2.elde fiyatınızı aşağılara çekerek idarelik gtx veya rx 570 gibi kartlar bakmanız daha doğru olur.

Hocam btüçeniz az ise 2.ele yönelin,dediğim gibi0 kart bulmak zor ancak indirimlerde belki düşebilir.2.elde fiyatınızı aşağılara çekerek idarelik gtx veya rx 570 gibi kartlar bakmanız daha doğru olur.
Evet ama mining yapılmış yapıldığı için şüphelerim var alınca 2 gün sonra elimde patlamasin

Geri