Rhavenix
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 597
- İsim
- PichHasso
Gel sana neden arttığını anlatayım biraz da milletimizi eleştiricem kimse alınmasın küsmesin gücenmesin;Az Önce RTX 5070 ve RX 9070 XT fiyatlarına bakayım dedim (belki bir indirim/fırsat vs. Yakalarım diye) Ama Bide ne göreyim nirmlade sadece Asus Prime 5070 vardı bugün diyer zotac/palit/gainward vs.'de satışa çıkmış Ve Fiyatlar uçmuş
Zam'dan önce RTX 5070 : 29.999TL
Zam'dan sonra
Alıntıyı görüntüle
Şimdi bazılarınız 3K artmış diyebilir aslında 7K arttı çünkü 30K olan Asus Prime modeliydi ve şuan 37K
Ve işin komik tarafı stok sorunu yok veya herhangi bir şeye zam gelmedi Veya Dolar yükselmedi Neden bu zam Oldu ???
Şimdi O Satıcılarımızı öven Tayfa ne düşünüyor![]()
Bizler doyumsuz bir milletiz doyumsuz olduğumuz kadar da biraz da beynimizi kullanma konusunda problem yaşıyoruz asgari ücretin 22k olan bu ülkede her ne kadar iyi bir maaş alsan da bir bilgisayar parçası eğer asgari ücretin üstündeyse almayacaksın protesto edeceksin ama bizler öyle doyumsuz bir varlığız ki çıktığı gün hunharca bunun için kavga edip tartışıp belki cebinde ki son parasıyla belki ailesinin rızkı ile gidip 12 saat çalışan emekçilerin 30 günde kazandığı parayı bi karta bayılırsanız eğer satıcılar şu kafaya girer madem bu kadar keriz var ben 30 binde satarken alıyorsalar bunu 37 bin yapayım yine alırlar çünkü cebinde parası olmasada sırf popüler kültür kölesi olduğu için bu millet bunu alacaktır diyecek ve zam yapacak belki o adam o kartı 20 ile 25bin arası bir fiyata aldı çünkü 29a satarken de kar ediyorsa böyle bir fiyata aldığını düşünüyorum sizler yüzünden artık o adam 5 değil 10 belki 10 değil 15 bin kar edicek çünkü bizim milletimiz popüler kültürün kölesi kimse bu lafıma küsmesin de gücenmesin de bu şekilde devam ettikçe hepiniz bunu hak ediyorsunuz