NightWish2434
80+ Silver
ne zaman?aktif olan ve forum katkı sağlayan üyelere vericem dedi
ne zaman?aktif olan ve forum katkı sağlayan üyelere vericem dedi
dün saat kaçtaydı unuttumne zaman?
Tahmine gerek yok bırakın dağıtacak adam nasıl dağıtacağını bilir boş yere tartışmaya gerek yok benceWTF bir kart içinmi 4 aydır insanlara yardım eden biz enayimiyiz sana demedim bu arada şu randomu atan
Mesaj otomatik birleştirildi:
tahmini ama 5-6 ay sonra başka birşeyler dağıtıcam yeni katılanlara ozaman vericem demişti hikayeeede
insta story mi?dün saat kaçtaydı unuttum
insta story mi?
fikrimi söyledim yani kasmaya gerek yok1 hafta önce katılan birine vermiyceğini vurguladı zatenTahmine gerek yok bırakın dağıtacak adam nasıl dağıtacağını bilir boş yere tartışmaya gerek yok bence
knk şu altında ki renkli yazıları nasıl yapıyorsun?foruma özel 5 kart çok iyi bi şansımız daha var
adaşlara öncelikAga şimdi o 5 ekran kartından birini almak için ek olarak bişey yapmamıza gerek varmı ?
Yoksa apo abimi seçecek bizi ?
imzaya gir profilden ordan yapılıyorknk şu altında ki renkli yazıları nasıl yapıyorsun?
wfudıebajhpfewBe denemeyinArkadaşlar Abdullah abiyi etiketleyince ne oluyor bir denesenize
hadi inş AFDSFDAFADadaşlara öncelik
profilden imzaya kısmına gir oraya sistemi yazıp üstte düzenleme var orda yazı tipi yanında renk paleti varknk şu altında ki renkli yazıları nasıl yapıyorsun?