i9 diyor herhalde1. Hayır
2. İ7 9900k yok.
i9 u dedım yanlıs yazmısım.ekrank kartına verecegim parayıda apu bir işlemciye dayamayı dusundum. ekran kartını daha sonra eklerımİ9 9900k dır o i7 olsa duramazsın. APU sistem lazım o işlemciyle olmaz bence
Ryzen apu işlemcilerle oynayabilirsin ekran kartı takana kadar seni idare eder.i9 u dedım yanlıs yazmısım.ekrank kartına verecegim parayıda APU bir işlemciye dayamayı dusundum. ekran kartını daha sonra eklerım
Ryzen APU işlemcilerle oynayabilirsin ekran kartı takana kadar seni idare eder.
Ben de sanıyorum ki bütçe yok hahahahha pardon ağabey ben o işlemcileri o bütçeyi daha bir arada görmedim bende hataİsim de bir yanlışlık yapmışşın dostum, anladığım kadarıyla canavar bir işlemcim olsun diyorsun ama bunun için tüm parayı 9900K ya falan verirsen hiç bir oyunu rahat oynayamassın. Bütçeni doğru şekilde kullanmalısın. Ve 9. nesil Intel alman mantıklı bir hareket değil ya 10. nesil İntellerin tam çıkmasıın bekle yada AMD sistem topla.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Adam İ9 alıcam diyor, O paraya güçlü bir işlemci ve ekran kartı alınır zaten .
aslında amd kanadıyla hep ekran kartı hem işlemcı kurulabilir. benım asıl merakım suydu: bunlara verecegım parayı toplayıp tek birini alayım. daha sonra ekran kartı ılave ederim. oyun dunyası cok gelisiyor.bazen aklımı sanal ram olusturup ram ıhtıyacını diskten karsılayarak başka bir yere ekleyebilirmiyim gibi. deli fikirler var kafamda . belkide deliyimdirBen de sanıyorum ki bütçe yok hahahahha pardon ağabey ben o işlemcileri o bütçeyi daha bir arada görmedim bende hata