Ekran kartsız PC

İsim de bir yanlışlık yapmışşın dostum, anladığım kadarıyla canavar bir işlemcim olsun diyorsun ama bunun için tüm parayı 9900K ya falan verirsen hiç bir oyunu rahat oynayamassın. Bütçeni doğru şekilde kullanmalısın. Ve 9. nesil intel alman mantıklı bir hareket değil ya 10. nesil İntellerin tam çıkmasıın bekle yada AMD sistem topla.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ryzen APU işlemcilerle oynayabilirsin ekran kartı takana kadar seni idare eder.

Adam İ9 alıcam diyor, O paraya güçlü bir işlemci ve ekran kartı alınır zaten :D.

İsim de bir yanlışlık yapmışşın dostum, anladığım kadarıyla canavar bir işlemcim olsun diyorsun ama bunun için tüm parayı 9900K ya falan verirsen hiç bir oyunu rahat oynayamassın. Bütçeni doğru şekilde kullanmalısın. Ve 9. nesil Intel alman mantıklı bir hareket değil ya 10. nesil İntellerin tam çıkmasıın bekle yada AMD sistem topla.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adam İ9 alıcam diyor, O paraya güçlü bir işlemci ve ekran kartı alınır zaten :D.
Ben de sanıyorum ki bütçe yok hahahahha pardon ağabey ben o işlemcileri o bütçeyi daha bir arada görmedim bende hata

Ben de sanıyorum ki bütçe yok hahahahha pardon ağabey ben o işlemcileri o bütçeyi daha bir arada görmedim bende hata
aslında amd kanadıyla hep ekran kartı hem işlemcı kurulabilir. benım asıl merakım suydu: bunlara verecegım parayı toplayıp tek birini alayım. daha sonra ekran kartı ılave ederim. oyun dunyası cok gelisiyor.bazen aklımı sanal ram olusturup ram ıhtıyacını diskten karsılayarak başka bir yere ekleyebilirmiyim gibi. deli fikirler var kafamda . belkide deliyimdir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,606
Üyeler
190,771
Son üye
MrNob0dy
Geri