Neler Yeni

Ekran kaydı alabileceğim uygulama önerisi

Murkof

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Mert Soydan
Merhaba. Bilgisayarda kasmadan ekran kaydı alabileceğim uygulama önerir misiniz? Bir kaç saat önce OBS Studio denedim oyunda ekran kaydı almak istedim normalde 35-40 FPS alıyorum oyunda sorunsuz kaydetti fakat videonu izlerken sanki 2 FPS oynuyormuşum gibi kaydetmiş çok fazla donuyordu. bunun sebebi nedir?
İşlemci İ5 10400, 16 GB RAM var bilgisayarda. Ekran kartı yok oyunları dahili UHD 630 la oynuyorum.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
obs ayarlarını nasıl yaptın? ben obsen çok güzel kayıt alıyorum.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Ayar yapmadım ki kurup direk ekranı görüntüle seçeneği varya onu seçtim sonra kaydı başlattım
ayar yapmadan olmaz reis. Youtubeye obs video kayıt ayarları yaz. Bit ayarı fps ayarı bilmem ne ayarı birsürü ayarı var. Bende tam bilmiyorum youtubeden bakarak deneye deneye yaptım. ayarlarını pc ne göre doğru yaptıktan sonra obs çok iyi.

rtx 3090

80+ Silver
Merhaba. Bilgisayarda kasmadan ekran kaydı alabileceğim uygulama önerir misiniz? Bir kaç saat önce OBS Studio denedim oyunda ekran kaydı almak istedim normalde 35-40 FPS alıyorum oyunda sorunsuz kaydetti fakat videonu izlerken sanki 2 FPS oynuyormuşum gibi kaydetmiş çok fazla donuyordu. bunun sebebi nedir?
İşlemci İ5 10400, 16 GB RAM var bilgisayarda. Ekran kartı yok oyunları dahili UHD 630 la oynuyorum.
Geç yazdım belki ama windows+g bas orada olması lazım

Top Bottom