direk dısplayporttan sınyal yok diyor hdmı ıcınde aynısıekran olmadan nasıl dosyayı vesayre seçiceksin
bios ekranı açılıyomuki
Ekran olmaması BIOS ile mi alakalı kesin olarak? Yani ekran kartı, monitör, kablo vs ile ilgili sıkıntı olabilir mi?Arkadaşlar merhaba benım bı bılgısayar var kasa açılıyor ama ekran yok bıosunu hiç guncellemedım guncellersem duzelırmı dıye dusunuyoreum sızce olurmu ve ekran yokkan guncelleyebılırmıyım
kablo monıtor yok monıtor klattopta hdmı ıle kzuenın pc de dp ıle calıstı kablolar sağlam fanlar donuyor ama anakart veya kasanın usbsıne taktıgım rekıpmanların ışıklar yanmıyor algılamıyor bende anlamadım tam ya psu ya anakart bıos pılı sok tak yapotım ramları 4 slot vardı 2 tane ram var dıer 32 sınde denedım tek ram takıp denedim kasayı fısten ckeıp power tusuna basılı tuttum ama olmuyorEkran olmaması BIOS ile mi alakalı kesin olarak? Yani ekran kartı, monitör, kablo vs ile ilgili sıkıntı olabilir mi?
ana kartının modeli nedir ? evet güncellenir.Arkadaşlar merhaba benım bı bılgısayar var kasa açılıyor ama ekran yok bıosunu hiç guncellemedım guncellersem duzelırmı dıye dusunuyoreum sızce olurmu ve ekran yokkan guncelleyebılırmıyım
Taktığın ekipmanların ışıkları yanmıyorsa anakart arızası olabilir, bu yüzden ekran kartını da takılı olduğu yuvada görmüyor muhtemelen.kablo monıtor yok monıtor klattopta hdmı ıle kzuenın pc de dp ıle calıstı kablolar sağlam fanlar donuyor ama anakart veya kasanın usbsıne taktıgım rekıpmanların ışıklar yanmıyor algılamıyor bende anlamadım tam ya psu ya anakart bıos pılı sok tak yapotım ramları 4 slot vardı 2 tane ram var dıer 32 sınde denedım tek ram takıp denedim kasayı fısten ckeıp power tusuna basılı tuttum ama olmuyor
asus tuf a520m plusana kartının modeli nedir ? evet güncellenir.
ekran kartının fanlar donuyor ama ve anakarta hdmı ıle baglayıncada goruntu yokTaktığın ekipmanların ışıkları yanmıyorsa anakart arızası olabilir, bu yüzden ekran kartını da takılı olduğu yuvada görmüyor muhtemelen.
maalesef bu modelde yapılmıyor.asus tuf a520m plus
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ekran kartının fanlar donuyor ama ve anakarta hdmı ıle baglayıncada goruntu yok
sağol abimaalesef bu modelde yapılmıyor.