Kapatamazsın Muhtemelen PC açılmıyorsaArkadaşlar ben galiba yanlış bir cihaza bağlandım ve çıkamıyorum şuan cihaz elimde değil çünkü be laptopa ekran gelmiyor ben bu bilgisayarın Bluetooth'unu nasıl kapatcam kapatıp açtım ama hala siyah ekran var
PC açık şuan laptopun klavyesinin ışığı falan yanıyor ama Bluetooth ile televizyona bağlamayı denedim ve başka birşeye bağlandım monitör ama evde Bluetooth destekleyen bir monitör yokKapatamazsın Muhtemelen PC açılmıyorsa
3 kere okudum hâlâ anlamadım bişey sen neyi neye bağlamaya çalışıyonPC açık şuan laptopun klavyesinin ışığı falan yanıyor ama Bluetooth ile televizyona bağlamayı denedim ve başka birşeye bağlandım monitör ama evde Bluetooth destekleyen bir monitör yok
Bak kardeşim benim laptopum var tamam mı ben bu laptopu kendi televizyonuma bağlamaya çalışırken belki tanımamıştır monitör olarak algılamıştır diye bir monitöre bağlandım ama değilmiş ve benim evimde Bluetooth destekleyen bir monitör yok yani ordan da kontrol edemiyorum benim bunu ya Bluetooth'u kapatmam lazım ya da bağlantılarını kesmem lazım nasıl yapabilirim bunu?3 kere okudum hâlâ anlamadım bişey sen neyi neye bağlamaya çalışıyon
Ben benzer problemimi böyle çözdüm kullanım kolay.Tamamdır bakıyorum şimdi