Ekran yokken Bluetooth nasıl kapatıcam

Peonta

80+
Reaksiyon skoru
99
Arkadaşlar ben galiba yanlış bir cihaza bağlandım ve çıkamıyorum şuan cihaz elimde değil çünkü be laptopa ekran gelmiyor ben bu bilgisayarın Bluetooth'unu nasıl kapatcam kapatıp açtım ama hala siyah ekran var

Arkadaşlar ben galiba yanlış bir cihaza bağlandım ve çıkamıyorum şuan cihaz elimde değil çünkü be laptopa ekran gelmiyor ben bu bilgisayarın Bluetooth'unu nasıl kapatcam kapatıp açtım ama hala siyah ekran var
Kapatamazsın Muhtemelen PC açılmıyorsa

Kapatamazsın Muhtemelen PC açılmıyorsa
PC açık şuan laptopun klavyesinin ışığı falan yanıyor ama Bluetooth ile televizyona bağlamayı denedim ve başka birşeye bağlandım monitör ama evde Bluetooth destekleyen bir monitör yok

PC açık şuan laptopun klavyesinin ışığı falan yanıyor ama Bluetooth ile televizyona bağlamayı denedim ve başka birşeye bağlandım monitör ama evde Bluetooth destekleyen bir monitör yok
3 kere okudum hâlâ anlamadım bişey sen neyi neye bağlamaya çalışıyon

3 kere okudum hâlâ anlamadım bişey sen neyi neye bağlamaya çalışıyon
Bak kardeşim benim laptopum var tamam mı ben bu laptopu kendi televizyonuma bağlamaya çalışırken belki tanımamıştır monitör olarak algılamıştır diye bir monitöre bağlandım ama değilmiş ve benim evimde Bluetooth destekleyen bir monitör yok yani ordan da kontrol edemiyorum benim bunu ya Bluetooth'u kapatmam lazım ya da bağlantılarını kesmem lazım nasıl yapabilirim bunu?

KAnka space desk indir oradan Pc ye bağlan ekranı telefona verecek.Ordan ayarla ne lazıms.a

Geri