Discord falan varmi yada instq görmeden yardımcı olamam o zaman belliki iş derinbaşka kartlada denedim yine görüntü yok
Discord falan varmi yada instq görmeden yardımcı olamam o zaman belliki iş derinbaşka kartlada denedim yine görüntü yok
hocam psuyu denedim bugun o çalısıyor rami de denedim onda da sıkıntı yok işlemcinin bozulacağını zaten sanmıyorum zaten 2 senedir kutuda duruyordu anakart tepki vermiyor bugun 1-2 saat ugrastım buyuk ihtimalle anakart emekli oldu hiç tepki vermiyor ekran kartında da sıkıntı yok onuda denedim ekran kartını takınca farelere ısık bile gelmiyor cıkarınca geliyor valla anlamadım hiç bir şeyDiscord falan varmi yada instq görmeden yardımcı olamam o zaman belliki iş derin
hocam dedıgım gıbı Discord falan varmi yada insta görmeden yardımcı olamam o zaman belliki iş derinhocam psuyu denedim bugun o çalısıyor rami de denedim onda da sıkıntı yok işlemcinin bozulacağını zaten sanmıyorum zaten 2 senedir kutuda duruyordu anakart tepki vermiyor bugun 1-2 saat ugrastım buyuk ihtimalle anakart emekli oldu hiç tepki vermiyor ekran kartında da sıkıntı yok onuda denedim ekran kartını takınca farelere ısık bile gelmiyor cıkarınca geliyor valla anlamadım hiç bir şey