Ekrana görüntü gelmiyor

Reindi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,318
Kutuda duran parçaları birleştirdim
1600 rx 570 falan var dark 500w psu var 2 3 gün sıkıntı yoktu pc de bugün ekran gitti gelmedi bir daha ekran kartını sokunce farenin klavyenin ışıkları geliyor takınca ışıkları gidiyor psu nün gücü mü yetmiyor acaba baska ne olabilir çünkü dün çalışan pc ye bugün ne olacak ki

Daha detaylı bilgi vermelisin. Böyle bir fikir yürütemeyiz.

Daha detaylı bilgi vermelisin. Böyle bir fikir yürütemeyiz.
Nasil bilgi istiyorsun ram sifir biseyi yok 3 4 gun çalıştı islemci de sıkıntı yok ekran kartını ana bilgisayara taktım sıkıntı yok ee geriye ne kalıyor psu kalıyor ama emin değilim

Nasil bilgi istiyorsun ram sifir biseyi yok 3 4 gun çalıştı islemci de sıkıntı yok ekran kartını ana bilgisayara taktım sıkıntı yok ee geriye ne kalıyor psu kalıyor ama emin değilim
Bios pilini tak çıkart 30 ssniyr bekle

Bazen ram slotunda toz vs. Oluyor ince ve yumaşak fırça ile temzile bastırmadan oda olmazsa ramlerin yerini değiştir o da olmaz ise ramleri silgi ile bastırmsdan sil
Kanka ramlik bisi olduğunu sanmıyorum ekran kartının güç kablosunu çekince ışıkları geliyor herseyin takınca gidiyor psu gitmis bence

Kanka ramlik bisi olduğunu sanmıyorum ekran kartının güç kablosunu çekince ışıkları geliyor herseyin takınca gidiyor psu gitmis bence
Hocam eğer ekran kartını çıkartınca her şey doğru düzgün çalışıyorsa ekran kartında ki bir arızadan dolayı kısa devre yapıyor olabilir

Hocam eğer ekran kartını çıkartınca her şey doğru düzgün çalışıyorsa ekran kartında ki bir arızadan dolayı kısa devre yapıyor olabilir
başka kartlada denedim yine görüntü yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,626
Üyeler
192,761
Son üye
iKalypso
Geri