Yardım EKRANDA ÇIKAN ÇİZGİLER

Reyconjeff

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
314
8 Ay önce İtopya üzerinden satın aldığım MSI G2412F monitör satın almıştım. Genel olarak üründen memnundum ancak son 1 aydır aşağıdaki görselde de belirtiğim gibi ara sıra ekrandı çizgiler meydana gelmeye başladı ve işin enteresan tarafı bu olay her zaman olmuyor pc çalıştıktan belli bir süre sonra ortaya çıkmaya başlıyor. Örneğin 2-3 saat oynuyorum bir anda ekranda çıkmaya başlıyor. Çift monitör kullanıyorum ve 2. Ekranımda böyle bir sorun mevcut değil.

HDMI Kablosunda sıkıntı var desek durduk yere bir anda ortaya çıkmaz.

Ekran kartı Vram sıkıntısı var diye düşünmeye başladım e bu zamanda aynı ekran kartından 2.Ekrana da çıkış alıyorum bir sorun yok.

Bilgisayar çalıştıktan belli bir süre sonra ortaya çıkması ve ekranda belirdikten sonra bilgisayarı kapatıyorum 15dk sonra pc dinlenince kaybolmuş oluyor böyle oluncada ekran kartı ısınması vs diye düşündüm ama yine bu zaman 2. Ekranda da aynı sorun olması lazım diye düşündüm.

O yüzden varsayımlara göre Monitörde sorun olabileceğini düşünüyorum ama bir sorun varsa hep vardır. 3 saat sonra ortaya çıkıp sonra bir gün hiç gelmeyip ertesi gün ortaya çıkıp sonra tekrar kaybolması falan da garip geldi açıkcası.

Daha önce başına gelen fikri olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. Son olarak bu sorun monitör kaynaklı ise garanti süreci nasıl işler sizce?
1751278751324.webp

Son düzenleme:
bendede benzer sorun vardı. açıldıktan sonra 1 dk bounca görüntü bozuluordu. sonra tamamen gitti. iade ettim ve onaylandı

tahminimce belki monitör fazla ısınınca o çizgiler çıkıyor olabilir ve bence de göndermen iyi olur hayırlısı olsun inşallah.

tahminimce belki monitör fazla ısınınca o çizgiler çıkıyor olabilir ve bence de göndermen iyi olur hayırlısı olsun inşallah.
Teşekkür ederim umarım garanti süreçlerinde sıkıntı yaşamam

Bu konuya bakmak isteyebilirsin:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,615
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri