ekranı değişmiş s20fe nasıldır

grasdiyas

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,511
telefon beleşe geliyor biraz amcamdan alıcam 6s plus tan geçiyorum ama ekranı değişmiş yan sanayidir büyük ihtimal nasıldır sizce bi sıkıntı yaşarmıyım elimdeki telefon arada instagramdan atıyor hertürlü iyidir bence bide o telefona uygun 25w hızlı şarj bide kablosuz 15w hızlı şarj kalitelisinden önerebilir misiniz?

telefon beleşe geliyor biraz amcamdan alıcam 6s plus tan geçiyorum ama ekranı değişmiş yan sanayidir büyük ihtimal nasıldır sizce bi sıkıntı yaşarmıyım elimdeki telefon arada instagramdan atıyor hertürlü iyidir bence bide o telefona uygun 25w hızlı şarj bide kablosuz 15w hızlı şarj kalitelisinden önerebilir misiniz?
Ekran değişmesi sıkıntı. Bozulabilir, ekran kendi kendine basabilir

Ekran değişmesi sıkıntı. Bozulabilir, ekran kendi kendine basabilir
garanti de yenilenmiş heralde tam bi bilgim yok ama dediğiniz gibi olsa bile 6s plus tan daha iyi değilmidir en azından s20fe de instagram kullanabilicem

bedava malda sıkıntı olmaz hocam alın kullanın yıllarca yan sanayi ekran kullandım

garanti de yenilenmiş heralde tam bi bilgim yok ama dediğiniz gibi olsa bile 6s plus tan daha iyi değilmidir en azından s20fe de instagram kullanabilicem
Al sıkıntı yok. Ekran için para harcaman gerekebilir. Gerekirse halledersin

bedava malda sıkıntı olmaz hocam alın kullanın yıllarca yan sanayi ekran kullandım
ben sürekli apple kullandım ablam 6 kullanıyordu 200tl lik yan sanayi ekranı bizzat kendim takmıştım bi sıkıntı olmaımştı ama samsung ekranları pahalı ve s9 da fln ekran lar sıkıntılıydı
Almasın demedim. Aldıktan sonra neler olabileceğini yazdım. Yani yine masrafa girer çok geçmeden
orjinali nekaedardırki değişirmi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Al sıkıntı yok. Ekran için para harcaman gerekebilir. Gerekirse halledersin
pahalı dır biraz

ama orjinali bulunurmu en az 4k sı vardır heralde

ben sürekli apple kullandım ablam 6 kullanıyordu 200tl lik yan sanayi ekranı bizzat kendim takmıştım bi sıkıntı olmaımştı ama samsung ekranları pahalı ve s9 da fln ekran lar sıkıntılıydı

orjinali nekaedardırki değişirmi

pahalı dır biraz

ama orjinali bulunurmu en az 4k sı vardır heralde
Vardır. Fazladır muhtemelen. Ya da sende b kalite ile değişirsin .

Vardır. Fazladır muhtemelen. Ya da sende b kalite ile değişirsin .
nası yani yan sanayinin kalite sınıfları damı var orjinale en yakın sınıf a mı oluyor dediğin şeyler oluyormu peki a kalitede tıklama vss

şuanda aktif olarak s9 kullanıyorum bunların sıkıntı olma nedeni edge ekran olması s20fe sadece amoled ha ekranları pahalıdır ama çok kötü yan sanayileride yok lcd ekranlar gibi ama bedava üründe bunu sorgulamamak gerek ki 6sten geçiliyorsa

şuanda aktif olarak s9 kullanıyorum bunların sıkıntı olma nedeni edge ekran olması s20fe sadece amoled ha ekranları pahalıdır ama çok kötü yan sanayileride yok lcD
iyi ozaman büyük ihtimal garanti kapsamında değişmiştir soracam yinede 0 almıştı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,452
Üyeler
195,630
Son üye
Haxbox
Geri