Neler Yeni

Ekranim üste doğru çoğaldı

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert Can
Hoi4 oynamak için bilgisayarı açtım bir mutfağa gittim bir baktım ekranima değişik şeyler olmuş yardım eder misiniz lütfen nasıl duzeltebilirim
16549406464824439323157949794130.jpg

Brancos

80+
Sadece Opera GX üzerinde mi böyle?

Ekran Kartı sürücüsünü güncelleyin. Sistemi farklı bir monitör veya televizyon üzerinde deneyip, sorunun devam edip etmediğini kontrol edin.

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,662
İsim
Heath Ledger
Kablolar yerinden çıkmıştır. İyice kontrol et bütün kabloları

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,912
İsim
Hacı
Kapatıp açın.
düzelmezse Ekran kartı driverini DDU ile kaldırıp, AMD ise AMD, Nvidia ise Nvidia sitesinden inidirip yükleyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekran Kartı sürücüsünü güncelleyin. Sistemi farklı bir monitör veya televizyon üzerinde deneyip, sorunun devam edip etmediğini kontrol edin.

Televizyona bağladım televizyonda bir sorun yok maalesef
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kablolar yerinden çıkmıştır. İyice kontrol et bütün kabloları
Elimde kalmasindan korkuyorum açıkçası hafta içi bilgisayarcıya götürmeyi düşünüyorum

Kapatıp açın.
düzelmezse Ekran kartı driverini DDU ile kaldırıp, AMD ise AMD, Nvidia ise Nvidia sitesinden inidirip yükleyin.
Deniyorum şuan ise yararsa söyleyeceğim

Kapatıp açın.
Aslında ben format attım bilgisayara driver ile ilgili olsaydı duzelirdi diye düşünüyorum

Top Bottom