Ekranımda çizikler oluşmaya başladı

sein.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
149
Monitörüm yeni daha alalı en fazla 1 yıl olmuştur asus tuf aqml1a modeli
Dosya eki olarak bırakıyorum bu şekilde çizikler oluşmaya başladı ekranımda ilk günler lol oynarken oluyordu sadece şimdi tüm bilgisayarda olmaya başladı gittikçe de artıyor sorunu bilen biri yardımcı olabilirim driver güncelledikten sonra dahada kötü oldu
1000016192.webp

Ekler

• 1000016196.webp
    1000016196.webp
    1.5 MB · Hit: 24
TUF serisi monitörler çok narin bir keresinde vg249q1a monitörümün baskıyla ekranını çizmiştim bir kaç ay sonra aynısı oldu o altta çizikler oluşmaya başladı, herhangi bir darbe oldu mu monitöre?

Monitörüm yeni daha alalı en fazla 1 yıl olmuştur asus tuf aqml1a modeli
Dosya eki olarak bırakıyorum bu şekilde çizikler oluşmaya başladı ekranımda ilk günler lol oynarken oluyordu sadece şimdi tüm bilgisayarda olmaya başladı gittikçe de artıyor sorunu bilen biri yardımcı olabilirim driver güncelledikten sonra dahada kötü olduAlıntıyı görüntüle
ekran kartı ile alakalı bir sorun

5 yil oldu alalı ekran kartını 1660 super kullanıyorum bi çözümü varmı bildiğiniz acaba?
üzgünüm çözümü yok
bir ihtimal ddu ile driver sil, 2 3 sürüm önceki driver kur ama çözüleceğinin garantisini vermiyorum yinede deneyebilirsin

bunun dışında ekran kartını değiştirmenin vakti geldi

üzgünüm çözümü yok
bir ihtimal ddu ile driver sil, 2 3 sürüm önceki driver kur ama çözüleceğinin garantisini vermiyorum yinede deneyebilirsin

bunun dışında ekran kartını değiştirmenin vakti geldi
maalesef denedim zaten neyse sağlık olsun saolun hocam

• Üzgün
Reaksiyonlar: zlL1
Geri