Ekranımda garip yanan sönen çizgiler

Umtcnkss

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba
videoda olduğu gibi bir sorun yaşıyorum yaklaşık 1 aydır ama daha önce ara ara 1-2 saniye oluyordu ama bugün ilk defa bukadar fazla oldu windows 11 kullanıyorum Ekran kartım rtx 3060 monitör samsung odyssey g5, aoc marka yan monitörümde var ama onda böyle bir sorun yok sizde sorun nedir

Monitoru kendi ayarlari uzerinden fabriak ayarlarina geri dondurun hocam, DDU ile driver temizleyip tekrardan Driver kurulumu yapin ve kullandiginiz goruntu kablosunu degistirin. Sorun hala devam ediyorsa son bir adim olarak format atin hala devam ediyorsa, gecmis olsun diyebiliriz diye dusunuyorum.

Merhaba
videoda olduğu gibi bir sorun yaşıyorum yaklaşık 1 aydır ama daha önce ara ara 1-2 saniye oluyordu ama bugün ilk defa bukadar fazla oldu windows 11 kullanıyorum Ekran kartım rtx 3060 monitör samsung odyssey g5, aoc marka yan monitörümde var ama onda böyle bir sorun yok sizde sorun nedir
Monitörün ekran kartına takılı olduğu girişi ve kabloyu değiştirmeyi falan deneyin. Problem kartta olsa zaten öbür monitördede sorun olurdu belki girişte problem vardır. Olmadı monitorun garantisi devam ediyorsa garanti

garantisi 1 ay önce bitti şikayetvarda baktım bu sorunu yaşayan varmı diye bikaç kişide bu sorunu yaşamış kabloyu değiştir demişler ama yine devam etmiş sorun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,698
Üyeler
184,043
Son üye
besotfhezoe
Geri