monitör yada ekran kartıyla alakalıdır ama bana %80 ekran kartıyla alakalıymış gibi geliyor. ekran kartı çipiyle alakalı olabilir.sistemi ilk kez tv de actim ve boyle oldu ekran kartindami sknti var?
yok hocam sağdaki fotoğrafa bakın ordada yanda hafif hafif yukardan aşağı kırmızı çizgiler var.BİOS burası.
hangisinde hata? tv de normal ama ekran kartini takinca boyle oluyor cikarip tekrar taksam duzelirmi?monitör yada ekran kartıyla alakalıdır ama bana %80 ekran kartıyla alakalıymış gibi geliyor. ekran kartı çipiyle alakalı olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok hocam sağdaki fotoğrafa bakın ordada yanda hafif hafif yukardan aşağı kırmızı çizgiler var.
nasil yani? gt1030VRAM veya GPU hatası, kablolardan da olabilir.
kasayı tv ye bağlayınca düzgün ama monitöre bağlayınca görüntüde öyle şeylermi var? monitörle alakalı olabilir eğer dediğim gibiyse.hangisinde hata? tv de normal ama ekran kartini takinca boyle oluyor cikarip tekrar taksam duzelirmi?
tv ye baglayinca boyle oldu daha monitorum gelmedi o yuzden tv de kullaniyorum ama ilkkez actim ve goruntu bukasayı tv ye bağlayınca düzgün ama monitöre bağlayınca görüntüde öyle şeylermi var? monitörle alakalı olabilir eğer dediğim gibiyse.
ekran karti 30 gun degisim hakki var iade ederim skntiyi cozemessemEkran kartının kablolarını kontrol et en kötü değiştir sorun devam ederse ekran kartı gg olabilir
hangisinde hata? tv de normal ama ekran kartini takinca boyle oluyor cikarip tekrar taksam duzelirmi?
nasil yani? gt1030
garanti konuşmayacağım ama bence monitörle alakalıdır.tv ye baglayinca boyle oldu daha monitorum gelmedi o yuzden tv de kullaniyorum ama ilkkez actim ve goruntu bu
ekran karti 30 gun degisim hakki var iade ederim skntiyi cozemessem
reis dediklerinden pek bir şey anlamıyorum ya daha açıklayıcı olsantelevizyon monitor degil