Neler Yeni

Ekranın Altındaki Piksel Çizgileri

nyjahH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mert
Arkadaşlar merhaba bu sabah bilgisayarı kullanırken bir anda ekranın altında piksel çizgileri oluştu. Geçen yıl haziran ayında almıştım monitörü ve AOC 24g2u kullanıyorum. Sorun ekran kartından olabilir mi diye hdmi ile laptopa bağladım fakat onda da çizgiler vardı.
Sizce bu sorun donanımsal mı yoksa başka bir sebepten olabilir mi? Fikirlerinizi alıp ona göre aldığım yer ile irtibata geçeceğim.
Teşekkürler

c2949356-1f35-48d1-bd98-011a19c3f69e.jpg

Yıldırım Beyazid

80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba bu sabah bilgisayarı kullanırken bir anda ekranın altında piksel çizgileri oluştu. Geçen yıl haziran ayında almıştım monitörü ve AOC 24g2u kullanıyorum. Sorun ekran kartından olabilir mi diye hdmi ile laptopa bağladım fakat onda da çizgiler vardı.
Sizce bu sorun donanımsal mı yoksa başka bir sebepten olabilir mi? Fikirlerinizi alıp ona göre aldığım yer ile irtibata geçeceğim.
Teşekkürler

Alıntıyı görüntüle
demekki sorun monitörde

CarryExe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Ali Yıldırım

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
görev çubuğunu gizlediğinde steam ve discordun altında olan çizgiler kalmaya devam ediyor mu? yoksa gidiyor mu?

nyjahH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
görev çubuğunu gizlediğinde steam ve discordun altında olan çizgiler kalmaya devam ediyor mu? yoksa gidiyor mu?
Evet çizgiler devam ediyor. Ve yarım saat önceye göre çizgilerin arttığını hissediyorum

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Evet çizgiler devam ediyor. Ve yarım saat önceye göre çizgilerin arttığını hissediyorum
oyunda falan da duruyorsa ekrandan kaynaklıdır. sonuçta diğer bilgisayarı bağlayınca da gitmemiş.

garanti varsa garantiye gönder.

nyjahH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar konuyu tekrar etkinleştirmek zorunda kaldım yaşadığım bu sorun bir gün sonra kendiliğinden düzeldi fakat sonra tekrar görüntü daha kötü bir şekilde gitti. Ama bilgisayar ekranını 60hz alınca bilgilsayarı kullanabiliyorum fakat 120 veya 144 hz de görüntü tekrar kayboluyor. Sizce bu sorun neyden kaynaklanabilir?

Top Bottom