Ekrem İmamoğlu Koronavirüs Çıktı!

Maalesef ki öyle yorumlar yapılmamıştı Binali Yıldırım'ın, hasta olduğunu belirten Twitter yorumlarında. Bende onların her birini mi seçip paylaşsam 🙂
Bilmem haber niteliğinde iyi haber lakin biraz üstünden geçti :/

Öyle kinâyeli konular değil fakat ülkenin gelişimiyle ilgili konuları paylaşacağım artık.
Anadolu Ajansın’dan alıyorum ben haberleri paylaşasım geliyor paylaşmıyorum millet çok şey yapar diye o yüzden az haber paylaşıyorum.

Anadolu Ajansın’dan alıyorum ben haberleri paylaşasım geliyor paylaşmıyorum millet çok şey yapar diye o yüzden az haber paylaşıyorum.
Ben haber sitelerine bakmakla yetinmiyorum. Haber sitesi, kanalı veya ajansı; "X kişisi şöyle dedi." şeklinde haber yayıyor. Videoya bakıyorsun, o kişinin gerçekten öyle konuşuyor. Fakat o konuşmanın öncesini, sonrasını dinlemezsen manipüle ediliyorsun. Sağcı solcu fark etmez, haber kanallarının hepsi böyle yapıyor. Bu yüzden bizzat ilgili kişinin ağzından çıkan konuşmayı dinliyorum. Veya yazdığı twite, çıkardığı dergiye bakıyorum.

Ben haber sitelerine bakmakla yetinmiyorum. Haber sitesi, kanalı veya ajansı; "X kişisi şöyle dedi." şeklinde haber yayıyor. Videoya bakıyorsun, o kişinin gerçekten öyle konuşuyor. Fakat o konuşmanın öncesini, sonrasını dinlemezsen manipüle ediliyorsun. Sağcı solcu fark etmez, haber kanallarının hepsi böyle yapıyor. Bu yüzden bizzat ilgili kişinin ağzından çıkan konuşmayı dinliyorum. Veya yazdığı twite, çıkardığı dergiye bakıyorum.
Ben tam araştırmasını yapıyorum ama yine de söylediği sözü paylaşıp araştırdığım kaynakları paylaşıyorum herkes rahatça okusun diye altına da her zaman yorumumu yazarım.

Geçmiş olsun, umarım en kısa sürede iyileşip görevine en iyi şekilde devam edebilir.

Ekrem İmamoğlu’nun korona virüs testi pozitif çıktı arkadaşlar ne düşünüyorsunuz? Lütfen iyi olmuş, balondu vs vs diyecek arkadaşlar gelmesin. Bu arada haber taptaze sıcacık o yüzden kaynak bulmak zor ama ben atıcam yine 2 kaynak fln ilerleyen saatlerde daha atarım.
Kaynak: https://www.google.com/amp/s/www.gu...ekrem-imamogluna-korona-virus-soku-66198h.htm
Geçmiş olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,557
Üyeler
189,629
Son üye
syntaxdll
Geri