Neler Yeni

Ekrem İmamoğlu Koronavirüs Çıktı!

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Maalesef ki öyle yorumlar yapılmamıştı Binali Yıldırım'ın, hasta olduğunu belirten Twitter yorumlarında. Bende onların her birini mi seçip paylaşsam 🙂
Bilmem haber niteliğinde iyi haber lakin biraz üstünden geçti :/

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Öyle kinâyeli konular değil fakat ülkenin gelişimiyle ilgili konuları paylaşacağım artık.
Anadolu Ajansın’dan alıyorum ben haberleri paylaşasım geliyor paylaşmıyorum millet çok şey yapar diye o yüzden az haber paylaşıyorum.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
Anadolu Ajansın’dan alıyorum ben haberleri paylaşasım geliyor paylaşmıyorum millet çok şey yapar diye o yüzden az haber paylaşıyorum.
Ben haber sitelerine bakmakla yetinmiyorum. Haber sitesi, kanalı veya ajansı; "X kişisi şöyle dedi." şeklinde haber yayıyor. Videoya bakıyorsun, o kişinin gerçekten öyle konuşuyor. Fakat o konuşmanın öncesini, sonrasını dinlemezsen manipüle ediliyorsun. Sağcı solcu fark etmez, haber kanallarının hepsi böyle yapıyor. Bu yüzden bizzat ilgili kişinin ağzından çıkan konuşmayı dinliyorum. Veya yazdığı twite, çıkardığı dergiye bakıyorum.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Ben haber sitelerine bakmakla yetinmiyorum. Haber sitesi, kanalı veya ajansı; "X kişisi şöyle dedi." şeklinde haber yayıyor. Videoya bakıyorsun, o kişinin gerçekten öyle konuşuyor. Fakat o konuşmanın öncesini, sonrasını dinlemezsen manipüle ediliyorsun. Sağcı solcu fark etmez, haber kanallarının hepsi böyle yapıyor. Bu yüzden bizzat ilgili kişinin ağzından çıkan konuşmayı dinliyorum. Veya yazdığı twite, çıkardığı dergiye bakıyorum.
Ben tam araştırmasını yapıyorum ama yine de söylediği sözü paylaşıp araştırdığım kaynakları paylaşıyorum herkes rahatça okusun diye altına da her zaman yorumumu yazarım.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Geçmiş olsun, umarım en kısa sürede iyileşip görevine en iyi şekilde devam edebilir.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Ekrem İmamoğlu’nun korona virüs testi pozitif çıktı arkadaşlar ne düşünüyorsunuz? Lütfen iyi olmuş, balondu vs vs diyecek arkadaşlar gelmesin. Bu arada haber taptaze sıcacık o yüzden kaynak bulmak zor ama ben atıcam yine 2 kaynak fln ilerleyen saatlerde daha atarım.
Kaynak: https://www.google.com/amp/s/www.gu...ekrem-imamogluna-korona-virus-soku-66198h.htm
Geçmiş olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,072
Üyeler
162,606
Son üye
mehmet0110
Top Bottom