Neler Yeni

EKREM İMAMOĞLU SUÇLU MU?

The Semih

80+ Gold

Düşünceleriniz nedir? Ekrem imamoğlu CHP tarafından ifşalanmış, fakat sosyal medyada bunu kimse anlatmıyor. HDP verdiği oyların karşılığını atamalarla istemeside gayet normal bunu inkar etmezsiniz heralde.

Halka halkın kendi paralarıyla açtığı Kent lokantalarını işaret ederek, bizim sayemizde et yediniz dedi ve resmen halkın parasıyla halka hizmet yaptıkları için sokakta karşılığını istedi.

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,538
İsim
memz
İlgilendiği Kategoriler
eski bilgisayarları öldürüp bilgisayar satıcılarını zengin etmek

Düşünceleriniz nedir? Ekrem imamoğlu CHP tarafından ifşalanmış, fakat sosyal medyada bunu kimse anlatmıyor. HDP verdiği oyların karşılığını atamalarla istemeside gayet normal bunu inkar etmezsiniz heralde.

Halka halkın kendi paralarıyla açtığı Kent lokantalarını işaret ederek, bizim sayemizde et yediniz dedi ve resmen halkın parasıyla halka hizmet yaptıkları için sokakta karşılığını istedi.
tolgayla erlikte olmasa bu oktrollerden başka kimse yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Mehmed Efe

Ben suçlu olduğunu düşünüyorum.

The Semih

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu adam bana göre karşıtlıktan prim kasmaya çalışan bir adam videolarından belli zaten ama bizim sayemizde et yedik dedikleri yeri videosu var sa bana atın
Videodaki cümlesini yazdım, Dilek imamoğlu konuşmasına kent lokantasından bahsetmiş onu diyor, Kent lokantası sayesinde et yüzü görenler tutuklandı diyor.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,604
İsim
Diyarhan
Hiçbir siyasetçi temiz değildir.

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
Mert
Aslında soru şu olmalıydı;

“Tepeden, tırnağa” götürmeyen siyasetçi var mı ?

Tek suçlu halk olarak biziz!

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1

CupOk

80+ Bronze
Videodaki cümlesini yazdım, Dilek imamoğlu konuşmasına kent lokantasından bahsetmiş onu diyor, Kent lokantası sayesinde et yüzü görenler tutuklandı diyor.
Üslubu yanlış ama dediği doğru. Emekliler maaşlarıyla en son ne zaman kilo et almış da yemiş

The Batman

80+ Silver

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
Mert

bahsettiği kesit bu galiba.
Yalan mı söylemiş ? Milletin kafasına senelerce çay atılmadı mı bu ülkede ? Evine doğru dürüst et alabilen emekli var mı ? Kıymanın kilosu kaça ? Etin kilosu kaça ?

Tarım ve hayvancılık ülkesinde, balta sapını diksen yeşerecek topraklarda, 23 senede ülkeyi dışa bağımlı hale getiren, çarşıyı pazarı ateş pahasına çeviren sözde becereksiz yöneticiler utanır mı ???

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Ege

Bu lafı dilek imamoğlu dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekrem temiz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,229
Üyeler
170,501
Son üye
Hasankk