Neler Yeni

Ekrem İmamoğlu ve eski CHP zihniyeti devam!

Ömer 34242432

80+ Silver
Katılım
2 Haziran 2020
Mesajlar
2,317
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,799
İsim
Ömer Fasd
Imamoglu bence de fazla abartildi ancak bir insanin baskanligini sadece dinine gore yargilamak cok sacma, isterse ateist olsun gorevini guzelce yapsin yeter. Turkiye Cumhuriyeti'nin resmi bir dini yoktur, yani birinin verdigi kararlari dine gore yargilamak cidden sacma.
 

GarenForWin

80+ Bronze
Katılım
11 Şubat 2021
Mesajlar
1,418
En İyi Cevap
3
MEĞĞĞĞ.
MEĞĞĞĞ.
MEĞĞĞĞ.
 

atachu

80+ Silver
Katılım
10 Ekim 2020
Mesajlar
2,623
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
Konum
Hollywood
İsim
ata erdem
Öncelikle baştan söyleyeyim cahil, Silivri soğuk kafasında gezen kişileri direkt engelleyeceğim. Küfür edin. Umrumda mı?

İBB çalışanlarına LGBT eğitimi zorunlu tutuldu. LGBT yüce Allah(c.c.)'ın lanetlediği kavmin bir özelliği idi.
Saygı duymak gerekmez mi diye soruyorsanız şu cevabı vereyim:
"Allah lanetlemiş benim ne dediğim önemli mi?"
LGBT'nin sapkınlık olduğunu söylememe gerek yoktur herhalde.
İşte İBB bunu zorunlu tutuyor.

Amma velakin Cuma namazına gitmek isteyen personeller izne ihtiyaç var. Dilekçe ile ancak gidebilirsiniz. Şimdi mesai saatlerini ayarlamak vb. yönlerden bunun normal olduğunu düşünebilirsiniz.
Ama Ekrem İmamoğlu'nun seçim öncesi Kur'an okuyup seçim sonrası Fatih Sultan Mehmet'in türbesindeki saygısızlığı, kilise de şarap içmesi ( içebilir ama Kur'an okuyarak seçime giren biri içemez) , Fransa'ya dandik İngilizcesi ile şikayet etmesini, kendi ülkesini, düşündüğümüz zaman bunun ardında başka niyetlerin olduğu açık!

Sadece olanları söyledim.
ülke dinle yönetilmez. lgbt dünyanın bir gerçeği islamda yaasak diye bu belediye işlerine karıştırılamaz bu bir hastalık vs değil bu bir tercihtir. çalışanların geri kafalı homofobik insanlardansa bu konu hakkında eğitim almış medeni bir insan olmasını yeğlerim
 
Top Bottom