Ekrem İmamoğlu ve eski CHP zihniyeti devam!

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,568
Öncelikle baştan söyleyeyim cahil, Silivri soğuk kafasında gezen kişileri direkt engelleyeceğim. Küfür edin. Umrumda mı?

İBB çalışanlarına LGBT eğitimi zorunlu tutuldu. LGBT yüce Allah(c.c.)'ın lanetlediği kavmin bir özelliği idi.
Saygı duymak gerekmez mi diye soruyorsanız şu cevabı vereyim:
"Allah lanetlemiş benim ne dediğim önemli mi?"
LGBT'nin sapkınlık olduğunu söylememe gerek yoktur herhalde.
İşte İBB bunu zorunlu tutuyor.

Amma velakin Cuma namazına gitmek isteyen personeller izne ihtiyaç var. Dilekçe ile ancak gidebilirsiniz. Şimdi mesai saatlerini ayarlamak vb. yönlerden bunun normal olduğunu düşünebilirsiniz.
Ama Ekrem İmamoğlu'nun seçim öncesi Kur'an okuyup seçim sonrası Fatih Sultan Mehmet'in türbesindeki saygısızlığı, kilise de şarap içmesi ( içebilir ama Kur'an okuyarak seçime giren biri içemez) , Fransa'ya dandik İngilizcesi ile şikayet etmesini, kendi ülkesini, düşündüğümüz zaman bunun ardında başka niyetlerin olduğu açık!

Sadece olanları söyledim.

Öncelikle baştan söyleyeyim cahil, Silivri soğuk kafasında gezen kişileri direkt engelleyeceğim. Küfür edin. Umrumda mı?

İBB çalışanlarına LGBT eğitimi zorunlu tutuldu. LGBT yüce Allah(c.c.)'ın lanetlediği kavmin bir özelliği idi.

Amma velakin Cuma namazına gitmek isteyen personeller izne ihtiyaç var. Dilekçe ile ancak gidebilirsiniz. Şimdi mesai saatlerini ayarlamak vb. yönlerden bunun normal olduğunu düşünebilirsiniz.
Ama Ekrem İmamoğlu'nun seçim öncesi Kur'an okuyup seçim sonrası Fatih Sultan Mehmet'in türbesindeki saygısızlığı, kilise de şarap içmesi ( içebilir ama Kur'an okuyarak seçime giren biri içemez) , Fransa'ya dandik İngilizcesi ile şikayet etmesini, kendi ülkesini, düşündüğümüz zaman bunun ardında başka niyetlerin olduğu açık!

Sadece olanları söyledim.
dostum ben bilemem ancak benim biri nsanda aradğım tek şey düzgün ve ahlaklı insan bu yüzdne karşımdaki lgbt olsun ateist olsun hristiyan olsun ben insanın ahlakına bakıyorum ve kalanı umrumda değil benim hakkımla çelişmediği sürece. İBB yönetimi zaten bi garip o yüzden ilgilenmiyorum hatta siyaset bile yapmıyorum artık ve hayatım 1-0 önde

dostum ben bilemem ancak benim biri nsanda aradğım tek şey düzgün ve ahlaklı insan bu yüzdne karşımdaki lgbt olsun ateist olsun hristiyan olsun ben insanın ahlakına bakıyorum ve kalanı umrumda değil benim hakkımla çelişmediği sürece. İBB yönetimi zaten bi garip o yüzden ilgilenmiyorum hatta siyaset bile yapmıyorum artık ve hayatım 1-0 önde
Bir insanın "birey"in ne olduğu benim için de önemli değil. Zaten bunu demiyorum. İBB'nin bireysel bir (sapkınlık) tercihinin eğitimini topluma zorunlu tutmasını söylüyorum.

İbb kadar saçma yönetilen başka bir meclis yok hep algı iş yok meclis konuşmalarında da doğru düzgün bir amaç yok proje yok

İbb kadar saçma yönetilen başka bir meclis yok hep algı iş yok meclis konuşmalarında da doğru düzgün bir amaç yok proje yok
Bir de şey diyorlar AKP meclisi engeliyor.
Olm adam proje sunmuyor ki. Yani hayır denecek bir proje yok.
İşte bizim samanlara öyle bir kitlemişler ki hemen manipüle oluyorlar.

"Ekrem İmamoğlu
Her şey özenle kitlenir.
Bir marka!"

anlamadım bro sen cidden siyasetin tartışılabileceğini düşünenlerden misin ?
herkes takım tutar gibi parti tutuyor bu tarz konuların kimseye faydası yok sadece kavga çıkıyor.

Bir insanın "birey"in ne olduğu benim için de önemli değil. Zaten bunu demiyorum. İBB'nin bireysel bir (sapkınlık) tercihinin eğitimini topluma zorunlu tutmasını söylüyorum.
bence ahlak eğitimi verilmeli bu eğitim saçma olmuş
bence her insana ahlak dersi verilmeli şahsen bunun gibi şeyler değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

herkes takım tutar gibi parti tutuyor bu tarz konuların kimseye faydası yok sadece kavga çıkıyor.
dostum beklenti yok
bi taraf terörist destekliyor bi taraf cebini odlduruyor
iki taraf ta aynı aslında

Öğreteceğim.
Yani koyu AKP'liler var tamam ama şöyle diyim AKP'lilerin %70'i normal AKP'li
CHP'lilerin %99'u koyu CHP'li.
Yani eleştiremezsin bile hemen koyun olursun.
Forumda 2 dk esneklik olsun ben bilirim ne diceğimi ama.

Bir de şey diyorlar AKP meclisi engeliyor.
Olm adam proje sunmuyor ki. Yani hayır denecek bir proje yok.
İşte bizim samanlara öyle bir kitlemişler ki hemen manipüle oluyorlar.

"Ekrem İmamoğlu
Her şey özenle kitlenir.
Bir marka!"
Şimdi gelir bazıları derki sen akp'yi tutyorsun diye işte o zaman kavga başlayacak hani eleştirdinya toxic bir kitle hemen olayı değil seni eleştirecekler.

Çokca meclis konuşmalarını dinledim ama yok mesela geçen gün köprülere 7 bin tane internet alanı açtık diye pankart açıyorlar halbuki gerçeği 1000 tane var proje yok düzgün yönetilen 3-5 belediye var

Twitter da çok zaman geçirirdim eskiden. Genel toplum psikolojisini biliyorum.
Twitterdan mı anladın evet sosyal medyadan.
hocam vallahi ben sağlıkçıyım
son 8 yılda yapılanları gördükçe , hele şu son bir yıl ; hele şu son 2 ay :(
artık bitse de gitsek modundayım. hayatımda böyle leş bir sağlık yönetimi görmedim.
yerleşmiş bir torpil kültürü de var maalesef :(
liyakatın iş yapacağı birileri gelene kadar ben partilere uzak duracağım galiba.

LGBT eğitimi dediğiniz nedir?
Türkiye herhangi bir dine bağlı değil, İslam'a göre hareket etmek zorunda değil.

Geri